info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Akaija-Iloa 2,1 cm zilver 925

Afmeting: Diameter ca. 2,1 cm. Akaija-Iloa:  De Akaija-Iloa is een zogenaamde ‘dubbele’ Akaija. Als je een normale Akaija voor de spiegel houdt en je combineert het origineel met het spiegelbeeld, dan ontstaat de vorm van de Akaija-Iloa, waarbij de 5-puntige ster, het pentagram, heel duidelijk herkent. Deze Akaija is ook meegenomen. . . Lees volledige productbeschrijving
65,00 Voorraad: 2
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: Diameter ca. 2,1 cm.

Akaija-Iloa: 
De Akaija-Iloa is een zogenaamde ‘dubbele’ Akaija. Als je een normale Akaija voor de spiegel houdt en je combineert het origineel met het spiegelbeeld, dan ontstaat de vorm van de Akaija-Iloa, waarbij de 5-puntige ster, het pentagram, heel duidelijk herkent.

Deze Akaija is ook meegenomen in de wetenschappelijke tests om te checken of dit symbool in staat is om een zekere mate van bescherming te bieden tegen elektromagnetische straling, waaronder GSM, hoogspanningskabels en 5G.

Als mensen vragen naar het verschil in werking tussen een normale of bold Akaija en een Akaija-Iloa, dan zeggen we meestal wat een zeer electro-sensitieve vrouw uit Zwitserland, Ruth Schaad, hierover vertelde. De Akaija-Iloa leent zich beter om te ‘programmeren’. Kortgezegd kun je een opdracht aan de Akaija-Iloa meegeven, vooropgesteld uiteraard dat je ook verantwoording neemt voor wat je wenst. De Akaija-Iloa versterkt je wens.

We vergelijken de Akaija-Iloa ook wel met een grote sneeuwbal op de top van een berg, die precies in balans is. Een normale Akaija is links- of rechtsdraaiend en is dus eigenlijk uit balans, maar dat is ook de bedoeling.

Een zuchtje wind kan al voldoen om deze bal naar beneden te laten rollen. Jouw intentie is dat zuchtje wind. Nou koopt bijna iedereen een Akaija(-Iloa) met de gedachte dat dit ondersteunend is voor zijn of haar gezondheid, dus die wens is al aanwezig. Maar je kunt hier dus ook bewuster mee omgaan.

Als je niet weet welke te kiezen, kijk dan welke Akaija je ‘mooier’ vindt, waar je aandacht meer naar uitgaat.

In de foto zitten weerspiegelingen van de lamp, de camera en de achter en ondergrond. De kleur kan iets afwijken. Je koopt de hanger de ketting is los verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie naar: Akaija en Chram

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.