info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Amethist in zilveren ring facet geslepen ringmaat 18

Afmeting: ca. 1 x 1 cm en 0,4 cm dik. Ringmaat: 18 Amethist in zilveren ring facet geslepen: Amethist is een kwartssoort variërend in kleur van lila tot donker paars. Amethist staat bekend als één van de meester-kristallen als het gaat om spiritualiteit. Een Amethist is een meditatieve en kalmerende steen die. . . Lees volledige productbeschrijving
42,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 1 x 1 cm en 0,4 cm dik.

Ringmaat: 18

Amethist in zilveren ring facet geslepen:

Amethist is een kwartssoort variërend in kleur van lila tot donker paars.

Amethist staat bekend als één van de meester-kristallen als het gaat om spiritualiteit. Een Amethist is een meditatieve en kalmerende steen die balans, geduld en vrede bevordert.

Amethist helpt je om te zuiveren en je karmische last los te laten omdat het de energie van de paars violette vlam van de opgestegen meester St. Germain in zich draagt. Amethist is een hulpmiddel om ervaringen een plek te geven en geeft inzicht in gevoelszaken. Bij het verwerken van verlies, rouw en trauma’s brengt de steen verlichting en zorgt de steen ervoor dat je geleidelijk naar het volgende stadium wordt gebracht. Als je Amethist in de ruimte plaatst waar haar iemand zijn of haar laatste fase van zijn aardse leven doorbrengt dan helpt het de stervende om gemakkelijker over te gaan. 

Amethist wekt hoger bewustzijn op en faciliteert meditatie, visualisatie en intuïtie. Het kan u helpen om verstandige beslissingen te nemen zonder emotionele verwarring. Het bevordert het gezond verstand, geeft inzicht en helpt bij het loslaten van haat en angstgevoelens. Het transformeert negatieve emoties. Amethist transformeert drift, haat, angst, verdriet, heimwee en onverwerkte ervaringen. 

Amethist helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Het kan je helpen om onbehulpzame gewoonten te doorbreken en naar hogere bewustzijnstoestanden te gaan. Deze gewoonten kunnen fysiek of mentaal zijn, zoals negatieve gedachten. Het is een krachtige steen die een lichtbel rond de drager creëert, psychische aanvallen afweert en negatieve energie transformeert.

De Amethist versterkt de concentratie en geeft kracht en inzicht. Ook geeft het stabiliteit en balans in alle situaties die voorkomen. Amethist is een steen voor hersenfuncties, cognitieve vermogens, inspiratie, spiritualiteit en om slechte gewoonten en verslavingen af te leren. Het is een steen die je gedachten kalmeert en die innerlijke en mentale rust geeft. Het helpt bij stress. Het synchroniseert de beide hersenhelften.

Het is een hele fijne steen om in de ruimte te plaatsen waar je mediteert omdat het de meditatie naar een hoger niveau tilt dankzij zijn ontspannende trillingen. Als je mediteert met een Amethist wordt je kruinchakra geactiveerd en dat helpt je gedachten te kalmeren, ga je naar een hoger bewustzijn en brengt het je in verbinding met het goddelijke.

Amethist ondersteunt het derde oog en de kruin chakra. Dit geeft een boost aan paranormale gaven, intuïtie en mentaal begrip. Als je je meer spiritueel verbonden wilt voelen, mediteer of bid dan met een Amethist.

Amethist geeft rust, verdiept, harmoniseert en zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in woon-, slaap-, wacht-, spreek- en behandelkamers. Het zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt de ruimte energetisch schoon. Amethist is een wellness kristal, wat betekent dat een amethist in de buurt iedereen ten goede komt ook al geloof je niet in spiritualiteit!

  • Een Amethist helpt om goed te slapen en werkt ook tegen nachtmerries. Leg hiervoor een geslepen Amethist steen onder je hoofdkussen of zet een mooie Amethist op je nachtkastje. 
  • Amethist is door zijn zuiverende werking heel geschikt om al je andere kristallen te reinigen. Het zal de negatieve energie niet opnemen maar neutraliseert deze. Leg de stenen en sieraden die je wilt ontladen ‘s avonds voordat je gaat slapen op een Amethist cluster en dan zijn ze de volgende dag gereinigd.
  • Je kunt ook van Amethist water maken en dat opdrinken. Als je dit regelmatig drinkt werkt het onder andere voor glanzend haar en een schone huid. 
     

Zilver
Zilver behoort tot de edelmetalen en zal niet roesten of vergaan.

Net als bergkristal heeft zilver een versterkende werking van edelstenen. In het Turkoois en Koraal kun je dit het beste weer zien. In combinatie met bepaalde edelstenen werkt zilver versterkend voor de werking van die edelstenen. Bij sommige edelstenen werkt goud meer versterkend dan zilver en bij sommige kristallen koper of een ander metaal.

Zilver heeft gunstige eigenschappen met betrekking op het lichaam. Het is van groot belang voor het centrale zenuwstelsel. En wordt erdoor gestimuleerd en geholpen te functioneren vanuit een lichamelijke balans.  De vruchtbaarheid van vrouwen wordt door zilver bevorderd. Verder wordt je bloedstroom en evenwicht bevorderd en zul je minder last hebben van duizelingen. Zilver bevordert je gezondheid.

Het effect van geuite  emoties en duidelijker uiten naar anderen zijn typisch voor zilver. Mededogen, begrip en vrijgevig worden door zilver aangestuurd. We worden mentaal flexibeler en minder vatbaar voor andere invloeden van buitenaf. Gebrek aan zelfvertrouwen en gevoel van hulpeloosheid worden verminderd en de creativiteit en je inbeeldingsvermogen worden juist gestimuleerd en brengt je psychisch meer in balans.

Je (verborgen) vermogen om met andere werelden te communiceren zal door het spirituele opzicht gestimuleerd worden. Je zult makkelijker verbinding kunnen maken met je innerlijke zelf en daardoor vragen en antwoorden van je ziel leren kennen. Je intuïtie zal sterker worden en je zult verschil merken als je er meer op vertrouwd. Zilver heeft een vrouwelijke kant en probeert je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Je koopt de ring die op de foto staan. Ik heb mijn best gedaan om de ring zo goed mogelijk op de foto te zetten maar je kunt wel weerspiegeling van de lamp, de omgeving  en dergelijke zien. Doordat de amethist transparant is zie je wel de ondergrond er doorheen waardoor de kleur iets kan afwijken. De maten zijn haaks op de ring gemeten. Ik heb de maat van de steen met omhulsel gemeten en niet van de ring. De dikte is de dikte binnenkant ring naar dikste stuk van de ring. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.