info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Bergkristal in zilveren ring facet geslepen ringmaat 18

Afmeting: ca. 1 x 1 cm en 0,6 cm dik. Ringmaat: 18 Bergkristal in zilveren ring facet geslepen: Bergkristal Bergkristal is een kleurloos kwarts dat deel uitmaakt van de kwartsfamilie  bestaat uit siliciumdioxide.  Het kan volledig ondoorzichtig tot helder transparant zijn. Bergkristal zuivert de energie in de ruimte en in je lichaam. Het is. . . Lees volledige productbeschrijving
57,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 1 x 1 cm en 0,6 cm dik.

Ringmaat: 18

Bergkristal in zilveren ring facet geslepen:

Bergkristal
Bergkristal is een kleurloos kwarts dat deel uitmaakt van de kwartsfamilie  bestaat uit siliciumdioxide. Het kan volledig ondoorzichtig tot helder transparant zijn.

Bergkristal zuivert de energie in de ruimte en in je lichaam. Het is daarom ook een hele goede steen om in een ruimte te plaatsen. Het is een zuiverend kristal die negatieve energieën neutraliseert en harmonie brengt. Bergkristal werkt vitaliserend, reinigend en stimuleert het immuunsysteem. Het kristal stimuleert het geheugen, de klieren en de zenuwen. Het versterkt de botten.

Bergkristal versterkt iedere andere steen. En door een juiste programmering kan bergkristal de werking van iedere andere steen of kristal uitstralen. Bergkristal is de bron van ieder ander kristal en is de bron van levensenergie, prana. Bergkristal is uitermate geschikt voor healings en energetisch werk door zijn enorme geneeskracht. Ook versterkt bergkristal de werking van andere kristallen. Bergkristal is gemanifesteerd licht en helpt de mens zijn eigen licht en die van anderen te zien. 

Bergkristal is de meest veelzijdige helende steen onder alle kristallen. Bekend als de 'stone of power' en de 'master healer', is het in staat om zowel energie als de effecten van andere kristallen te versterken en zelfs stagnerende energie te zuiveren. Het wordt ook vaak gebruikt om andere kristallen te reinigen.

Bergkristal bevordert de concentratie, het probleemoplossend vermogen en helpt om helder te denken. Het geeft positieve energie, kracht en zelfbewustzijn. Ook wordt de intuïtie en helderziendheid bevordert door bergkristal op je derde oog / 6e chakra te plaatsen.

Stoornissen in de energievelden van de aura worden hersteld en de chakra's worden gezuiverd. Het reinigt en versterkt de subtiele lichamen en de organen en resoneert met alle chakra’s. Energie wordt door bergkristal gereguleerd door de energie te absorberen, af te geven of op te slaan net wat er in die situatie nodig is. 
 
Je kunt met Bergkristal ook zeer effectief lichaam en geest in harmonie brengen en houden. Dit komt door de silicium die in het kristal zit. Bergkristal kan gebruikt worden voor alle organen en het versterkt het immuunsysteem.

 

  • Je kunt je Bergkristal Punt gebruiken voor het aantrekken en versterken van positieve energie en om negatieve energie af te laten vloeien. Om positieve energie aan te trekken houd je de punt naar je toe en om de negatieve energie kwijt te raken houd je de punt van je af. Een hele goede manier om de negatieve energie bij je weg te halen is door je Bergkristal punt tijdens het mediteren met de punt van je af vast te houden en dan te visualiseren dat de negatieve energie uit je lichaam vloeit.
  • Bergkristal punten helpen om beter door te stromen. Neem in elke hand een bergkristal punt. In de linkerhand houd je de punt richting je pols en in de rechterhand houd je de punt richting je vingers. Als je beide punten in je handen hebt dan wacht je totdat je de stroming duidelijk zijn werk voelt doen. Het kan zijn dat het even duurt voordat je wat merkt maar de werking is in de meeste gevallen goed te voelen.
  • Een Bergkristal cluster bezit veel punten en kunnen zowel vast zitten als los. De kristallen kunnen verschillend van grootte zijn. De verwoestende energie kan worden geabsorbeerd door de uitgestraalde energie van de clusters naar de omgeving. Nadat het bergkristal cluster geprogrammeerd is, kunnen ze ter plaatse hun werk doen. U kunt het kristal goed gebruiken voor het reinigen van andere kristallen of van een vertrek. Bij het reinigen van andere kristallen moet het kristal een hele nacht op het cluster liggen.


Een Bergkristal is op alle manieren te reinigen en op te laden. 
 

Zilver
Zilver behoort tot de edelmetalen en zal niet roesten of vergaan.

Net als bergkristal heeft zilver een versterkende werking van edelstenen. In het Turkoois en Koraal kun je dit het beste weer zien. In combinatie met bepaalde edelstenen werkt zilver versterkend voor de werking van die edelstenen. Bij sommige edelstenen werkt goud meer versterkend dan zilver en bij sommige kristallen koper of een ander metaal.

Zilver heeft gunstige eigenschappen met betrekking op het lichaam. Het is van groot belang voor het centrale zenuwstelsel. En wordt erdoor gestimuleerd en geholpen te functioneren vanuit een lichamelijke balans.  De vruchtbaarheid van vrouwen wordt door zilver bevorderd. Verder wordt je bloedstroom en evenwicht bevorderd en zul je minder last hebben van duizelingen. Zilver bevordert je gezondheid.

Het effect van geuite  emoties en duidelijker uiten naar anderen zijn typisch voor zilver. Mededogen, begrip en vrijgevig worden door zilver aangestuurd. We worden mentaal flexibeler en minder vatbaar voor andere invloeden van buitenaf. Gebrek aan zelfvertrouwen en gevoel van hulpeloosheid worden verminderd en de creativiteit en je inbeeldingsvermogen worden juist gestimuleerd en brengt je psychisch meer in balans.

Je (verborgen) vermogen om met andere werelden te communiceren zal door het spirituele opzicht gestimuleerd worden. Je zult makkelijker verbinding kunnen maken met je innerlijke zelf en daardoor vragen en antwoorden van je ziel leren kennen. Je intuïtie zal sterker worden en je zult verschil merken als je er meer op vertrouwd. Zilver heeft een vrouwelijke kant en probeert je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Je koopt de ring die op de foto staat. Ik heb mijn best gedaan om de ring zo goed mogelijk op de foto te zetten maar je ziet wel weerspiegeling van de lamp en dergelijke. Doordat de bergkristal transparant is zie je wel de ondergrond er doorheen waardoor de kleur iets kan afwijken. Ik heb de maat van de steen met omhulsel gemeten en niet van de ring. De dikte is de dikte binnenkant ring naar dikste stuk van de ring. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.