info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Brug kristal 71 gram

Afmeting: ca. 3 x 2,6 cm en 7,2 cm breed Uitsteeksel 4,9 cm. Gewicht: 71 gram. Brug kristal: Een brug kristal heeft minstens één kleiner kristal dat door de structuur van het hoofd kristal steekt, een gedeelte van dat kristal zit in het hoofd kristal en een gedeelte steekt er buiten. . . . Lees volledige productbeschrijving
19,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 3 x 2,6 cm en 7,2 cm breed Uitsteeksel 4,9 cm.

Gewicht: 71 gram.

Brug kristal:
Een brug kristal heeft minstens één kleiner kristal dat door de structuur van het hoofd kristal steekt, een gedeelte van dat kristal zit in het hoofd kristal en een gedeelte steekt er buiten. De één of meerdere kleine kristallen kunnen zowel vanaf buiten het hoofd kristal in groeien als vanuit het hoofd kristal naar buiten steken. Je kunt denken aan het concept van een brug die naar binnen gaat en een brug die naar buiten gaat. Het kristal bouwt een brug tussen je innerlijke en uiterlijke wereld, tussen jezelf en een ander, tussen je innerlijk kind en de volwassene en tussen de onbewuste en bewuste geest.


De energie van een brug kristal verschilt van de energie van een dubbeleinder kristal. Een brug kristal creëert een toegang, een pad om begrip en communicatie mogelijk te maken. Het dubbeleinder kristal maakt een bestaande toegang of pad vrij en brengt communicatie tot stand door de uitwisseling van energie.

Vanuit tradities wordt een brug kristal gebruikt bij spirituele healings om de genezer, universele levenskracht van de spirituele naar de fysieke wereld, te helpen bij een genezingsproces.

Een brug kristal wordt ook veel gebruikt bij meditaties om je spiritualiteit te laten groeien. In combinatie met genezende stenen als facilitators en kanalen wordt het kristal ook gebruikt bij healings. Vooral bij activiteiten waar twee of meerdere personen betrokken zijn werken ze het best.

Je kunt een brug kristal op alle manieren reinigen en opladen. De maten van het brug kristal zijn afhankelijk van hoe je hem meet.

Je koopt het brug kristal die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan het kristal er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat het isis kristal doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.