Banner

Channeling kristal hanger 2,26 gram

Voorraad: 1
24,75
Voorrraad:

Afmeting: ca. 1 x 0,7 cm en 1,9 cm hoog.

Gewicht: 2,26 gram.

Channeling kristal hanger:
Channeling kristal heeft één grote hoofdtafel met 7 zijden met daarnaast twee kleine driehoekjes. Aan de achterzijde heeft het een kleine driehoekige tafel. Het openen van Hogere wijsheid en het vermogen om in hogere bewustzijnslagen door te dringen. De ultieme waarheid. De 7 zijden vertegenwoordigen: liefde, kennis, vrijheid, vreugde, vrede, eenheid en manifestatie. Het versterkt je contact met je Hogere Zelf.

Als je channelt met het kristal zul je merken dat het een simpele manier is om contact te krijgen met je gidsen. Het helpt je innerlijke stem te versterken of de verkregen informatie van de gidsen duidelijk te maken, door te geven en te gebruiken voor jezelf en anderen.

Dit kristal helpt je om je hart en ziel te openen. Het weerspiegeld de waarheid en helpt om contact te maken met andere dimensies bijvoorbeeld een engel, lichtmeester of gids. Verder helpt het om de verbinding met je ziel te openen en  je levenslessen en karma te begrijpen zodat jij verder komt op je spirituele pad. Het leert ons om een beroep te doen op onze innerlijke wijsheid om zo ons innerlijk licht te herkennen en te channelen.

Het reinigen van een channeling kristal kan op vele manieren. Zodra je in contact bent met het kristal voel je zelf aan wanneer het gereinigd moet worden. De maten van het channeling kristal zijn afhankelijk van hoe je het meet.

Je koopt het kristal die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid zal het kristal er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat het isis kristal doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. De vlakjes aan de zijkant van de hoofdtafel waren zeer moeilijk op de foto vast te leggen.

Disclaimer:
Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.