Banner

Elfenkwarts 36 gram

Voorraad: 1
16,25
Voorrraad:

Afmeting: 3,5 x 3,4 en 2,6 cm hoog.

Gewicht: 36 gram.

Elfenkwarts:
Een fairy is in het Nederlands een elfje of een fee daarom wordt het zowel elfenkwarts, feeënkwarts als fairy kwarts genoemd. De elfenkwarts is wit of grijsachtig en is een lange ondoorzichtige punt met kleine kristallen die verhoogde lijnen vormen. Het verbindt u met het elfenrijk / feeënrijk en met aardse en planetaire deva’s. Het bevat een zachte energie.

Doordat je persoonlijkheid met de elfenkwarts op één lijn kan worden gebracht met je hogere zelf kunnen spirituele kwaliteiten en eigenschappen in je dagelijks leven zich manifesteren. Je persoonlijke auraveld kun je met een elfenkwarts opladen en reinigen. Het spoelt negatieve energieën weg wat ruimte biedt voor een toename van de positieve energieën. De krachtige vibratie die door elfenkwarts wordt uitgestraald kan je chakra’s reinigen en uitlijnen.

Het is een zeer zuivere spirituele steen, die je helpt bij het wegdromen, maar ook helpt bij liefdevolle gevoelens en tederheid die een stukje healing nodig heeft. Bij familie-mythen en culturele of voorouderlijke verhalen helpt de elfenkwarts je ze te ontrafelen en herpositioneren. Het harmoniseert de huiselijke sfeer en is goed voor je (creatieve) innerlijke kind. Het is een uitstekend kristal om mee te mediteren.

Elfenkwarts bevat de energie van universele liefde. Het helpt bij het loslaten van problemen en trauma’s waaraan je je vasthoud en maakt het daardoor mogelijk om eindelijk jezelf en de persoon te vergeven die je pijn heeft veroorzaakt. Bij angsten en blokkades die gaan over liefde en relaties kan elfenkwarts je helpen om deze blokkades en angsten weg te nemen en je zo te helpen om er achter te komen hoe je vreugde en voldoening in de liefde kunt krijgen. Elfenkwarts werkt energie verhogend maar is tegelijkertijd ook rustgevend.

Ze helpen je met emotionele pijn te verwijderen en troosten je bij ongemak of nachtmerries bij kinderen. Ook helpt het bij het verkrijgen van motivatie en zelfvertrouwen. Gebruik de elfenkwarts door hem als staaf te gebruiken, vast te houden of op een relevante plaats te leggen.

Elfenkwarts kun je gebruiken om je de bescherming te geven die je nodig hebt tegen geestelijk en  lichamelijk letsel.

De elfenkwarts hoef je niet vaak te reinigen, reinigen met water wordt afgeraden. De maten van het channeling kristal zijn afhankelijk van hoe je het meet.

Je koopt de elfenkwarts die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid kan de elfenkwarts er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Ook zitten er meer schitteringen op dan je op de foto’s ziet. De maten van de elfenkwarts zijn op het breedste punt gemeten.

Disclaimer:
Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.