info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Labradoriet in zilveren armband facet geslepen

Afmeting: Deze armband heeft 12 steentjes van ca 1 x 0,9 cm en 0,5 cm dik. De armband is verstelbaar tot ca 17,8 cm, 19,2 cm en 20,7 cm. Labradoriet in zilveren armband facet geslepen: Labradoriet Labradoriet heeft vaak een groene of grijze basis, dit kan ook in elkaar overlopen en. . . Lees volledige productbeschrijving
117,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: Deze armband heeft 12 steentjes van ca 1 x 0,9 cm en 0,5 cm dik. De armband is verstelbaar tot ca 17,8 cm, 19,2 cm en 20,7 cm.

Labradoriet in zilveren armband facet geslepen:

Labradoriet

Labradoriet heeft vaak een groene of grijze basis, dit kan ook in elkaar overlopen en bij de ene steen is het groen overheersend en bij de ander het grijs. Naast de basis kan Labradoriet in verschillende kleuren doorschijnen. Bijvoorbeeld rood, blauw, geel, groen, roze en violet. De violet en roze kleur zijn heel zeldzaam. Een donkere soort Labradoriet wordt Spectroliet genoemd. De transparante soort Labradoriet heet Goud Labradoriet en is goudgeel van kleur. Zowel de Labradoriet als de Spectroliet hebben putjes en oneffenheden, ook als deze getrommeld of gepolijst zijn.

Labradoriet verruimt je bewustzijn doordat het een mystieke, spirituele en beschermende steen is. Iedere vorm van energie die niet goed voor je is, wordt tegengehouden door een krachtveld die het Labradoriet om je aura heen zet. Hierdoor worden projecties van anderen afgebogen en kunnen anderen geen gebruik maken van jouw energie. Door dit hele proces wordt je aura steeds sterker en wordt jij je steeds bewuster van oude denkpatronen en weet deze te doorbreken en voorkomen. Nieuwetijds kinderen en HSP ers  hebben vaak baat bij deze steen, omdat de steen hen helpt om te kunnen aarden en dicht bij zichzelf te komen en ook te blijven. Labradoriet helpt om in je kracht te staan bij stress en angst. Naast dat Labradoriet je aura versterkt, beschermt het ook je aura. Doordat je aura beschermt wordt worden blokkades niet erger maar lossen ze langzamerhand op. 

Mentale en intuïtieve vermogens als helderziendheid, astraal reizen, aura readings, telepathie, toegang tot vorige levens en de communicatie met hogere gidsen worden vergroot door Labradoriet. De steen helpt bij het ontdekken van jezelf, en je wordt geholpen door de interdimensionale steen om bewust door sluier heen te kijken. Het is een beschermsteen voor sjamanen en magiërs die hen helpt om veilig tussen werelden te reizen. Het is de steen van mediamieke gaven waardoor je een medium wordt.

Labradoriet heeft lichamelijk op organen als de nieren, pancreas, milt, gal, lever en darmen een reinigende en kalmerende werking. Het helpt bij hyperventilatie en zorgt voor een betere ademhaling. Labradoriet helpt bij emotionele blokkades en ontregelingen van het hormonale systeem maar ook als je last hebt van jicht of reuma. Labradoriet is ook een steen tegen snurken.

Therapeuten die massages, meditaties, edelsteentherapieën en healingen geven gebruiken vaak Labradoriet. Ook mensen die zich bezighouden met ritueel en magisch werk is het een uitstekende steen. 

Elke kleur die de Labradoriet weergeeft heeft een eigen, extra werking.

Blauw : Ondersteunt je bij het praten en het uiten van jezelf. En het staat voor innerlijke verdieping, rust, communicatie en is verbonden met het vijfde chakra.
Groen : Geeft ondersteuning zodat je meer van jezelf kunt houden en beter naar je hart kunt luisteren. Het helpt je te ontwikkelen, maakt je vrij van emoties en geeft je de kracht om te groeien. Het is verbonden met het vierde chakra en activeert het rechtvaardigheidsgevoel.
Geel : Staat voor concentratie, het straalt levenswarmte en lichtkracht uit en helpt je aan je doel te werken. Het is verbonden met de zonnevlecht en helpt je bij het verwerken van ervaringen. 
Rood : Maakt je bewust van je doel en geeft je maximale energie. Het zet je met beide voeten op de grond en is verbonden met de eerste chakra.
Violet / Paars : Verbonden met het kruinchakra en is een goede steen om te gebruiken bij meditatie. Helpt je bij je spirituele ontwikkeling. 
Roze : Is verbonden met je hartchakra.

  • Een stuk Labradoriet dat je in een kamer zet beschermd deze kamer tegen “ongewenste bezoekers”
  • Je kunt de steen bij je dragen of neerleggen op een voor jou relevante plek.
  • Als kinderen die gevoelig zijn voor de drukte in de klas een labradoriet bij zich dragen hebben ze daar veel baat bij. 
  • Je kunt een Labradoriet hanger of trommelsteen gebruiken om je te beschermen tegen negatieve invloeden. 
  • Labradoriet helpt en beschermt tegen negatieve invloeden, mensen die veel omgaan met zieke mensen kunnen deze steen dus goed gebruiken om “heel” te blijven.
  • Als je de Labradoriet draagt legt het een beschermend veld om je aura heen, zodat je beter bij jezelf kan blijven, maar voor anderen kan je hierdoor afstandelijker over komen.
  • Vooral in tijden van verandering, kun je Labradoriet gebruiken tijdens de meditatie om beter naar binnen te kijken. 
  • Op je werkplek creëert Labradoriet een betere sfeer tussen jou en je collega's en bevorderd het de samenwerking.

Zilver
Zilver behoort tot de edelmetalen en zal niet roesten of vergaan. 

Net als bergkristal heeft zilver een versterkende werking van edelstenen. In het Turkoois en Koraal kun je dit het beste weer zien. In combinatie met bepaalde edelstenen werkt zilver versterkend voor de werking van die edelstenen. Bij sommige edelstenen werkt goud meer versterkend dan zilver en bij sommige kristallen koper of een ander metaal. 

Zilver heeft gunstige eigenschappen met betrekking op het lichaam. Het is van groot belang voor het centrale zenuwstelsel. En wordt erdoor gestimuleerd en geholpen te functioneren vanuit een lichamelijke balans.  De vruchtbaarheid van vrouwen wordt door zilver bevorderd. Verder wordt je bloedstroom en evenwicht bevorderd en zul je minder last hebben van duizelingen. Zilver bevordert je gezondheid

Het effect van geuite  emoties en duidelijker uiten naar anderen zijn typisch voor zilver. Mededogen, begrip en vrijgevig worden door zilver aangestuurd. We worden mentaal flexibeler en minder vatbaar voor andere invloeden van buitenaf. Gebrek aan zelfvertrouwen en gevoel van hulpeloosheid worden verminderd en de creativiteit en je inbeeldingsvermogen worden juist gestimuleerd en brengt je psychisch meer in balans.

Je (verborgen) vermogen om met andere werelden te communiceren zal door het spirituele opzicht gestimuleerd worden. Je zult makkelijker verbinding kunnen maken met je innerlijke zelf en daardoor vragen en antwoorden van je ziel leren kennen. Je intuïtie zal sterker worden en je zult verschil merken als je er meer op vertrouwd. Zilver heeft een vrouwelijke kant en probeert je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Je koopt de armband die op de foto’s staan. Ik heb mijn best gedaan om de armband zo goed mogelijk op de foto te zetten maar de kleur kan iets afwijken en je ziet wel weerspiegeling van de lamp en dergelijke zowel in het zilver als in de steen. De stenen zijn facet geslepen dat is wel iets te zien maar niet helemaal duidelijk op de foto. De kleur van Labradoriet verandert al naar gelang het licht op de steen valt. De maten van de steentjes zijn over het breedste deel van de steentjes gemeten. De Lengte van de armband is apart gemeten.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.