info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Lemurisch zaad kristal (Brazilië) 94 gram

Afmeting: ca. 2,6 x 2,4 cm en 10,8 cm lang.  Gewicht: 94 gram. Lemurisch zaad kristal (Brazilië):De Lemuriërs hebben voor ons een buitengewoon type Bergkristal in de aarde geplant, die wij Lemurisch zaad kristal noemen. Dit hebben ze gedaan zodat de kennis en wijsheid die zij bezaten ontdekt kon worden. . . Lees volledige productbeschrijving
43,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 2,6 x 2,4 cm en 10,8 cm lang. 

Gewicht: 94 gram.

Lemurisch zaad kristal (Brazilië):
De Lemuriërs hebben voor ons een buitengewoon type Bergkristal in de aarde geplant, die wij Lemurisch zaad kristal noemen. Dit hebben ze gedaan zodat de kennis en wijsheid die zij bezaten ontdekt kon worden wanneer de toekomstige generaties die nodig zouden hebben. Als je werkt met dit kristal verhoogt dat het eenheidsbewustzijn en word je er aan herinnerd dat je één bent met de hele schepping. Het is een belichaming van Goddelijke vrouwelijke energie.

Een zeldzame vorm van laserkwarts is een Lemurisch zaad kristal. Het verschil met een gewone laserkwarts is dat aan één of meerdere zijkanten van het kristal voelbare horizontale strepen zijn waar te nemen, die op een soort van “Streepjescode” lijken die de codering vormen om de Lemurische kennis in het kristal te activeren. Lemurisch zaad kristallen zijn meestal helder en hebben meestal een licht rood - roze gloed. Het licht dat valt op de doorzichtige coating van ijzeroxide is de oorzaak van de gloed. Ook komen ze voor in de kleuren smokey, roze, fel-oranje, geel en blauw maar deze zijn nog zeldzamer.

Lemurische zaad kristallen zijn zeer geschikt om blokkades en gaten in de aura mee dicht te maken. Deze kristallen vergroten het bewustzijn terwijl op hetzelfde moment energie wordt afgevoerd en het lichaam wordt geaard.  Ze zijn uitstekend geschikt om chakra’s te reinigen en te balanceren. Ze helpen bij het verwijderen van entiteiten die aan je lichaam gehecht zijn en ook verwijderd het negatieve energie en karmisch afval. Het verwijdert ook de energieën van jezelf die niet meer bij je passen zoals boosheid en oud verdriet en kan hierdoor helpen om gedragspatronen te doorbreken die niet meer positief voor je zijn. Lemurische zaad kristallen zijn zeer sterke versterkers van energie en heel erg krachtige healers. Ze werken krachtig op je energiehuishouding, Als je dit kristal in je hand houd merk je dat je lichaam als het ware gescand wordt door het kristal en stopt waar je de helende energie het beste kunt gebruiken.

Lemurische zaad kristallen zijn zeer goede hulpmiddelen voor lichtwerkers. Ze omvatten onvoorwaardelijke liefde voor de aarde die zich manifesteert als je een laag in gaat met diepe vibraties. Ze stimuleren lichtwerkers om naast dat ze aan hun eigen evolutie werken ook die van anderen mogelijk te maken. Lemurische zaad kristallen worden ook door kristal therapeuten, energetische therapeuten en lichtwerkers gebruikt maar ze zijn voor de meeste mensen een hulpmiddel om aan jezelf te werken en zo je leven persoonlijk te verbeteren.

Het zijn krachtige kristallen die inzicht geven en je helpen om met engelen en spirituele gidsen te communiceren. Lemurisch zaad kristal opent de poort naar andere dimensies, geeft kennis en inzichten vooral over vorige levens en maakt het mogelijk om de oude wijsheid die in het kristal zit op te nemen. Het grote geheel wordt zichtbaar en het kristal helpt bij de integratie van leerprocessen en het overdragen van kennis.

Lemurisch zaad kristal is een krachtig meditatie kristal dat een liefdevolle en zachte energie uitstraalt. Het maakt genezing mogelijk op emotioneel niveau omdat het kristal het hartchakra opent.


Je kunt Lemurische zaad kristal gebruiken voor kristalhealing roosters en tijdens energiewerk voor het doorbreken van blokkades en het bevorderen van transformatie of het verwijderen van implantaten en entiteiten.

Je kunt met een Lemurisch zaad kristal onder je kussen slapen om een belangrijke droom weer binnen te gaan, inzicht te krijgen in je dromen, bewust te dromen of een nieuwe werkelijkheid te dromen. 

Lemurische zaad kristallen zijn het soort kristallen dat je activeert in plaats van programmeert.  Als je tijdens de meditatie met je vinger langs de horizontale strepen  op het Lemurisch zaad kristal wrijft activeer en download  je de Lemurische kennis die in dit kristal zit. 

Als je tijdens de meditatie het lemurisch zaad kristal tegen je derde oog chakra houdt helpt het je je geest te laten ontwaken en laat het je een dieper begrip van het leven zien. Het toont ons dat wij allemaal in harmonie met de energie van de natuur en anderen zijn, dat het onderbewustzijn van ons en de rest van mensheid samengevoegd wordt en dat wij begrijpen dat wat er ook gebeurd wij nooit alleen zijn.

Bij het werken met Lemurisch zaad kristal is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed geaard bent en dat je ook na het gebruik jezelf grondig aard. Wees altijd voorzichtig in het gebruik van het kristal en zorg ervoor dat je niet zomaar de punt van een Lemurisch zaad kristal op iemand richt.

Een Lemurisch zaad kristal is op alle manieren te reinigen en op te laden.

Je koopt het Lemurisch zaad kristal die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid zal het Lemurisch zaad kristal er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat Lemurisch zaad kristall doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van de lamp, van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. De maten van Lemurisch zaad kristal zijn afhankelijk van hoe je het meet.