Banner

Lemurische lightning struck laserkristal 8 gram

Voorraad: 0
16,75
Voorrraad:
Dit product is niet meer op voorraad.

Afmeting: ca. 1,4 x 1,2 cm en 3,9 cm lang. 

Gewicht: 8 gram.

Lemurische lightning struck laserkristal:
Lemurische Lightning Struck Laserkristallen komen uit de Serra de Espinhaço bergen van Brazilië en zijn zeer zeldzaam. In dit gebied komt vaak onweer voor, waarbij de inslag van de bliksem door het kristal heen gaat. De informatie en kennis van de oude Lemurische heling technieken zitten in de Lemurische Lightning Struck Laserkristallen. Bij een inslag ontstaat er een zigzag patroon in het kristal door het snelle verhitten, afkoelen en ontladen van de gigantische spanning.  Het is een kristal wat staat voor transformatie en dus goed helpt bij de overgang van de fysieke naar de spirituele wereld. Ze brengen ons in een oogwenk de energie van liefde en helpt bij het herstellen van shock, trauma en het overleven op de fysieke wereld. Veel Sjamanen zien het als een krachtig hulpmiddel door de enorme energie die het kristal van de bliksem heeft ontvangen. Het kristal helpt je om verloren kind- of zielsdelen terug te halen doordat je het kristal op je hartchakra richt. De zielsdelen die zijn achtergebleven bij een trauma, teleurstelling of bij een traumatische dood kunnen los worden gemaakt. De gesloten deuren van je ziel worden geopend door het kristal en helpen je ook om intuïtief vragen beantwoord te krijgen, voorbij je intellect en je ego. Je trilling wordt verhoogt en je wordt eraan herinnerd wie je werkelijk bent door in contact te komen met je ziel. Je weg wordt gewezen en je pad wordt verhelderd door het Lemurische Lightning Struck Laserkristal. Het is een echt ascensie kristal.

Een Lemurisch lightning struck laser kristal is op alle manieren te reinigen en op te laden.

Je koopt het Lemurische Lightning Struck Laserkristal die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid zal het Lemurische Lightning Struck Laserkristal er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat Lemurische Lightning Struck Laserkristal doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van de lamp, van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. De maten van Lemurische Lightning Struck Laserkristal zijn afhankelijk van hoe je het meet.

Disclaimer:
Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.