info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Seleniet schaaltje 284 gram

Afmeting: ca. 9,5 diameter en 3,7 hoog  Gewicht:  284 gram Titel: Seleniet schaaltje 284 gram Seleniet is een kristalvorm van het mineraal gips met een vezelige structuur. Het wordt gevonden in verschillende kleuren variërend van wit, geel, oranje, rood, groen tot kristalhelder. Schaaltje van witte seleniet (Engelensteen). Seleniet heeft een reinigend effect. . . . Lees volledige productbeschrijving
15,00 Voorraad: -1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 9,5 diameter en 3,7 hoog 

Gewicht:  284 gram

Titel: Seleniet schaaltje 284 gram

Seleniet is een kristalvorm van het mineraal gips met een vezelige structuur. Het wordt gevonden in verschillende kleuren variërend van wit, geel, oranje, rood, groen tot kristalhelder.

Schaaltje van witte seleniet (Engelensteen). Seleniet heeft een reinigend effect. Het heeft een positieve invloed op het humeur van de aanwezigen, geeft inspiratie en het draagt bij om positief te blijven denken. Ook brengt het flexibiliteit en creativiteit.

Seleniet is heilzaam voor lichaam, ziel en geest. De steen helpt door negatieve energie uit je aura te halen en het zuivert de ruimte van vrije radicalen. Seleniet is spirituele steen die beschermt, ontspannend werkt, je mediamieke gave vergroot en inzicht en bewustwording geeft. Het moedigt gevoelens aan van harmonie, rust en balans in jezelf en in je omgeving. De steen is zeer geschikt om mee te mediteren omdat er een vredige en krachtige energie vanuit gaat. 

Seleniet is een steen van de kruinchakra en zorgt voor de aanwezigheid van hogere wezens, engelen in en om je heen. Doordat seleniet engelen en hogere wezens aantrekt wordt de omgeving gezuiverd door de energieën van deze wezens en dit zorgt voor een spirituele sfeer. Door de aanwezigheid van de hogere wezens transformeren lagere energieën waardoor lagere trillingen, entiteiten en negativiteit gezuiverd worden. Hierdoor ontstaat een betere communicatie met je gids, hogere wezens en de spirituele wereld.

Witte seleniet is een zachte steensoort en die niet met water in contact mag komen omdat het dan zijn glans verliest en zelfs helemaal kan oplossen in water. Seleniet heeft zelf reinigende eigenschappen en hoeft daarom zelf  nauwelijks gereinigd en opgeladen te worden. Je kunt seleniet daarom goed gebruiken om andere edelstenen te reinigen en op te laden. 

Je ontvangt het schaaltje dat op de foto staat
Ik heb het schaaltje over het breedste stuk gemeten.