Banner

Steenlegging om het contact met liefdevolle gidsen te versterken

Voorraad: 20
60,00
Voorrraad:

Steenlegging om het contact met liefdevolle gidsen te versterken:
Je krijgt de steenlegging op papier erbij als je deze stenen koopt.

Deze prachtige steenlegging helpt je om dieper contact te krijgen met je liefdevolle gidsen die bij je horen. De hoge trilling die deze steenlegging uitstraalt, tilt je op in een hogere frequentie. Het zijn vooral stenen van de nieuwe tijd, waarin we geleidelijk aan in komen.

Deze steenlegging wordt geleidelijk aan krachtiger, vooral als je hiervoor eerst de aarde steenlegging doet. Je kan deze steenlegging ongeveer 20 tot 30 minuten per keer doen.

Waarom gebruik je steenleggingen

Een steenlegging is een combinatie van verschillende kristallen of mineralen, die op het lichaam gelegd worden in een bepaalde volgorde. De steenlegging wordt op het geklede lichaam gelegd.

Het voordeel van het gebruik van steenleggingen is, dat je een bepaalde frequentie kunt creëren. Er worden verschillende soorten stenen, die in harmonie zijn met elkaar, bij elkaar gelegd. (Het is belangrijk om te weten dat kristallen en mineralen naast hun eigen frequentie ook nog een groepsfrequentie hebben). Deze verschillende kristallen of mineralen met ieder zijn eigen frequentie, creëren samen het 3e veld. Zie het als twee mensen die heel goed in harmonie zijn met elkaar. Wanneer deze twee mensen bij elkaar komen ontstaat er een energie om hen heen van harmonie, groei, rust, creativiteit of liefde. Zo werken de steenleggingen ook. Door het zorgvuldig bij elkaar leggen van stenen kan je de energie creëren die je graag zou willen ontvangen als ondersteuning.

De frequenties van kristallen en mineralen verbinden zich gemakkelijk met onze trilling op het kleinste niveau van ons wezen. Wetenschappers hebben ontdekt dat op dit niveau atomen zijn opgebouwd uit strengen van energie die in diverse snelheden trillen. Door kristallen met elkaar te combineren en deze op het lichaam te leggen, worden er trillingen voortgebracht die een effect hebben op het energiesysteem. De steen combinaties, zullen je dan ook diepgaand ondersteunen op alle niveaus van je bestaan en zij zullen je helpen om harmonie te brengen in zowel fysiek als spiritueel opzicht.

Deze steenlegging is ontwikkeld door Thăngkă Lucia.

Je krijgt een soortgelijke set edelstenen als op de foto staat afgebeeld. Ik heb het set zo goed mogelijk gefotografeerd maar je ziet wel weerspiegelingen van de lamp en de ondergrond op de stenen.

Disclaimer:
Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.