info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Steenleggingen

Waarom gebruik je steenleggingen 

Een steenlegging is een combinatie van verschillende kristallen of mineralen, die op het lichaam gelegd worden in een bepaalde volgorde. De steenlegging wordt op het geklede lichaam gelegd.

Het voordeel van het gebruik van steenleggingen is, dat je een bepaalde frequentie kunt creëren. Er worden verschillende soorten stenen, die in harmonie zijn met elkaar, bij elkaar gelegd. (Het is belangrijk om te weten dat kristallen en mineralen naast hun eigen frequentie ook nog een groepsfrequentie hebben). Deze verschillende kristallen of mineralen met ieder zijn eigen frequentie, creëren samen het 3e veld. Zie het als twee mensen die heel goed in harmonie zijn met elkaar. Wanneer deze twee mensen bij elkaar komen ontstaat er een energie om hen heen van harmonie, groei, rust, creativiteit of liefde. Zo werken de steenleggingen ook. Door het zorgvuldig bij elkaar leggen van stenen kan je de energie creëren die je graag zou willen ontvangen als ondersteuning.

De frequenties van kristallen en mineralen verbinden zich gemakkelijk met onze trilling op het kleinste niveau van ons wezen. Wetenschappers hebben ontdekt dat op dit niveau atomen zijn opgebouwd uit strengen van energie die in diverse snelheden trillen. Door kristallen met elkaar te combineren en deze op het lichaam te leggen, worden er trillingen voortgebracht die een effect hebben op het energiesysteem. De steen combinaties, zullen je dan ook diepgaand ondersteunen op alle niveaus van je bestaan en zij zullen je helpen om harmonie te brengen in zowel fysiek als spiritueel opzicht.

Steenlegging om het contact met liefdevolle gidsen te versterken

Dit gaat over het groepje stenen dat aan de linkerkant van de foto staat.

Je krijgt de steenlegging op papier erbij als je deze stenen koopt.

Deze prachtige steenlegging helpt je om dieper contact te krijgen met je liefdevolle gidsen die bij je horen. De hoge trilling die deze steenlegging uitstraalt, tilt je op in een hogere frequentie. Het zijn vooral stenen van de nieuwe tijd, waarin we geleidelijk aan in komen.

Deze steenlegging wordt geleidelijk aan krachtiger, vooral als je hiervoor eerst de aarde steenlegging doet. Je kan deze steenlegging ongeveer 20 tot 30 minuten per keer doen.

Deze steenlegging kost € 60,-

Deze steenlegging is ontwikkeld door Thăngkă Lucia.

Je krijgt een soortgelijke set edelstenen als links op de foto staat afgebeeld. Ik heb het set zo goed mogelijk gefotografeerd maar je ziet wel weerspiegelingen van de lamp en de ondergrond op de stenen.

Klik hier om een steenlegging te bestellen

Steenlegging om een sterkere aardeverbinding te krijgen

Dit gaat over het groepje stenen dat aan de rechterkant van de foto staat.

Je krijgt de steenlegging op papier erbij als je deze stenen koopt.

Een sterkere aardeverbinding krijg je door geloof en vertrouwen in jezelf te krijgen.

Wanneer je dit niet voldoende hebt, gaat je lichaam zich verkrampen. Je sluit dan je 1e en 2e chakra meer af. Je gaat met je bewustzijn niet voldoende in je totale lichaam zitten.

Deze samenstelling van verschillende stenen helpen je lichaam te ontkrampen en overtollige energieën af te voeren. Dit gebeurt via je voeten. Wanneer je deze steenlegging voor je zelf gaat doen, adem dan een paar keer diep in en uit via je voeten de aarde in. Ontspan en geniet van deze steenlegging. Je kan deze steenlegging ongeveer 20 tot 30 minuten per keer doen.

Deze steenlegging kost € 65,-

Deze steenlegging is ontwikkeld door Thăngkă Lucia.

Je krijgt een soortgelijke set edelstenen als op de rechterkant van de foto staat afgebeeld. Ik heb het set zo goed mogelijk gefotografeerd maar je ziet wel weerspiegelingen van de lamp en de ondergrond op de stenen. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben. Daardoor lijkt de rode jaspis wat feller dan het eigenlijk is en daardoor lijkt de gele jaspis wat meer oranje dan het in werkelijkheid is want het is iets geler.

Klik hier om een steenlegging te bestellen

Afbeelding voor Steenleggingen