info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Swasthya bandh Rudraksha hanger

Afmeting: Het koord is verstelbaar. De 3 Mukhi Rudraksha’s zijn ongeveer 1,5 tot 1,7 cm, de 5 Mukhi Rudraksha’s zijn ongeveer 1,8 tot 1,9 cm,  Swasthya bandh Rudraksha hanger: Een combinatie van 2 kralen van 3 Mukhi en 3 kralen van 5 Mukhi Rudraksha helpt voor een goede bloedcirculatie en. . . Lees volledige productbeschrijving
75,50 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: Het koord is verstelbaar. De 3 Mukhi Rudraksha’s zijn ongeveer 1,5 tot 1,7 cm, de 5 Mukhi Rudraksha’s zijn ongeveer 1,8 tot 1,9 cm, 

Swasthya bandh Rudraksha hanger:
Een combinatie van 2 kralen van 3 Mukhi en 3 kralen van 5 Mukhi Rudraksha helpt voor een goede bloedcirculatie en verlichting bij angst, stress en complexen. De Swasthya Bandh Rudraksha draag je om de nek en geeft je hernieuwde energie, bijvoorbeeld als je lijdt aan diabetes. Ook houd het een gezonde bloeddruk in stand.

De Swasthya Bandh Rudraksha is erg effectief bij angst, neerslachtigheid en helpt bij een zenuwachtig gevoel. Een gevoel van welzijn en positiviteit wordt ervaren bij het dragen.

Algemene informatie over de Rudraksha’s
Een Rudraksha is een bes van de heilige Elaeocarpus boom. De naam komt uit de hindoestaanse mythologie en betekent de tranen van Shiva. Toen Shiva mediteerde op het welzijn van de mensheid liet Shiva tranen van medeleven vloeien en waar die tranen de aarde raakten groeien de rudraksha bomen. Rudraksha's worden spiritueel gedragen en gebruikt bij meditatie en voor hun genezend en transformerend effect. De onderverdelingen van de rudraksha heten mukhi’s er zijn rudraksha’s die uit 1 mukhi bestaan tot 21 mukhi. Je kunt zien uit hoeveel mukhi’s een rudraksha bestaat door te kijken hoeveel lijnen de rudraksha wordt opgedeeld. Rudraksha’s met verschillende mukhi’s hebben specifieke eigenschappen en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Bepaalde Rudraksha’s zijn zeer zeldzaam en kostbaar. De 5 Mukhi rudraksha die Lord Shiva vertegenwoordigd is de meest gebruikte rudraksha en is geschikt voor iedereen.

Je ontvangt een soortgelijke Swasthya Bandh Rudraksha hanger als op de foto staat. Aangezien een rudraksha mukhi een natuurproduct is kan de kleur en de maat afwijken van de foto. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben. Daardoor lijken de Mukhi’s wat roder maar ze zijn wat bruiner.  

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.