info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Versteend Hout Stam 570 gram

Afmeting: ca. 7,5 x 5,7 cm en 9,7 cm hoog Gewicht:  570 gram Titel: Versteend Hout Stam 570 gram De organische bestanddelen in versteend hout zijn vervangen door mineralen. Het is een fossiel hout. De kleuren van Versteend hout zijn meestal bruin, zwart, rood, geel, wit, beige of grijs. Versteend hout is. . . Lees volledige productbeschrijving
14,25 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 7,5 x 5,7 cm en 9,7 cm hoog

Gewicht:  570 gram

Titel: Versteend Hout Stam 570 gram

De organische bestanddelen in versteend hout zijn vervangen door mineralen. Het is een fossiel hout. De kleuren van Versteend hout zijn meestal bruin, zwart, rood, geel, wit, beige of grijs.

Versteend hout is een steen met een aardende en kalmerende werking.  Het biedt bescherming tegen overprikkeling en biedt ook bescherming en ondersteuning bij hoogsensitieve en hooggevoelige mensen. De steen bevat aardse energieën waardoor je angsten verlicht zullen worden en je zenuwen kalmeren. Het geeft je een gevoel van welzijn, stabiliteit en veiligheid. Je doorzettingsvermogen en geduld worden vergroot. Je kunt je beter concentreren op uit te voeren taken, doordat je het gevoel krijgt dat alles goed is en goed komt. Heftige emoties en (vastzittend) verdriet worden gestimuleerd om tot uiting te komen. Je negatieve emoties zoals angst, verdriet en boosheid alsmede je negatieve energie worden beter afgevoerd, zodat jij je sterker en weerbaarder voelt. Je wordt geholpen om los te laten wat niet langer belangrijk voor jou is en helpt jou om nieuwe sterke punten te maken door je zwakheden uit het verleden om te zetten. Versteend hout versterkt je basis omdat het je het gevoel geeft dat alles goed is zoals het is en helpt je om je te accepteren dat het leven is zoals het op dit moment is. Je omgeving, emoties en je gedachten worden gestabiliseerd, zodat je de beste beslissingen kan nemen.

Je lichaam krijgt kracht en wordt ondersteund door het versteend hout ook helpt het bij problemen aan je wervelkolom of je skelet. Versteend hout staat ook bekend om de positieve werking die het heeft op botten (osteoporose), hyperactiviteit en ADHD. Een ander fysiek voordeel is dat versteend hout overwicht tegen gaat door de stofwisseling te stimuleren.Het geeft ook verbetering bij de bloedsomloop, spierweefsels en aandoeningen van de huid.

Wanneer je moeite hebt met aarden dan is versteend hout een zeer goede steen om te gebruiken. De energie laat je sterk met de aarde verbinden. Je gaat je thuis voelen op de aarde en leert haar lief te hebben. De zachte energie van versteend hout helpt je om je op je plek te voelen, veilig en in het hier en nu. Het beschermt je tegen allerlei negatieve invloeden, door je ervoor af te schermen.

Versteend hout is de steen van wijsheid. De steen werkt diepgaand in op verkrampingen en  blokkades. Daardoor begeleid en ondersteund versteend hout de groei naar spirituele transformatie. Als je over paranormale gaven beschikt zorgt versteend hout ervoor dat deze beter geaard worden. 

  • Om je ergens helemaal thuis te laten voelen, zet een mooi stuk versteend hout in deze ruimte.
  • Om de negativiteit buiten te houden kan een ruimte uitstekend worden beschermd door er een versteend hout in te plaatsen. Ook kun je een klein stukje boven de voordeur plaatsen.
  • Om te aarden en tot rust te komen kun je mediteren met versteend hout.
  • Voor praktisch denken en zakelijk succes plaatst u versteend hout op de werkplek.
  • Vanwege de aanhangende link met het verleden houd u versteend hout vast tijdens terugkeer naar een vroeger stadium.

Als je de steen een nachtje in het zand legt, reinigt en ontlaad de steen zichzelf, en zodra de steen gereinigd en ontlaad is, laad hij zichzelf in dezelfde nacht ook weer op.

Je koopt de Versteend hout stam die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om de stam zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de Versteend hout stam er iets anders uitzien dan ik heb kunnen vastleggen. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten.