info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

5 mukhi Rudraksha mala 6 mm

Afmeting: ca. 31 cm lang. 5 mukhi Rudraksha mala 6 mm:  Bestaande uit in totaal 108 kralen van 6 mm en 1 Meru kraal van 6 mm met een totale lengte van ca. 31 cm, wordt er aangenomen dat deze mala je helpt om je geest kalm te houden en. . . Lees volledige productbeschrijving
17,00 Voorraad: 3
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 31 cm lang.

5 mukhi Rudraksha mala 6 mm: 
Bestaande uit in totaal 108 kralen van 6 mm en 1 Meru kraal van 6 mm met een totale lengte van ca. 31 cm, wordt er aangenomen dat deze mala je helpt om je geest kalm te houden en je in goede gezondheid en welzijn te laten verkeren.


De 5 Mukhi Rudraksha Mala  zorgt dat je angst en depressie worden omgedraaid naar een positieve en gemotiveerde mind.

De 6 mm Rudraksha kralen zijn geregen in draad met een kwastje zoals de traditie van de Japa Mala beschrijft. Het chanten van mantra’s (japa) is net zo effectief als dat je de mala draagt.

Bij het gebruik van de Japa Mala pak je bij het opzeggen van bijvoorbeeld een mantra, telkens een kraal vast( begin met de Meru kraal) en zegt de mantra op, vervolgens neem je de volgende kraal en herhaal je dit. Tot je bij de Meru kraal komt, deze mag je niet kruisen dus ga je in tegengestelde richting verder. Dit herhaal je zo vaak als wenselijk is.

De uitleg van 5 mukhi Rudraksha
5 mukhi Rudraksha is gezegend door Shiva zelf en kan verschillende soorten zonden verwijderen die zijn begaan door verboden handelingen. De drager wordt lange tijd door de goden zelf geëerd. 5 mukhi Rudraksha is verbonden met de planeet Jupiter de guru van de Goden. Het maakt je eigen leraar in je wakker. Het helpt je je eigen uniekheid te ontwikkelen, leren, optimisme groei en mentale en spirituele groei.

Algemene informatie over de Rudraksha’s
Een Rudraksha is een bes van de heilige Elaeocarpus boom. De naam komt uit de hindoestaanse mythologie en betekent de tranen van Shiva. Toen Shiva mediteerde op het welzijn van de mensheid liet Shiva tranen van medeleven vloeien en waar die tranen de aarde raakten groeien de rudraksha bomen. Rudraksha's worden spiritueel gedragen en gebruikt bij meditatie en voor hun genezend en transformerend effect. De onderverdelingen van de rudraksha heten mukhi’s er zijn rudraksha’s die uit 1 mukhi bestaan tot 21 mukhi. Je kunt zien uit hoeveel mukhi’s een rudraksha bestaat door te kijken hoeveel lijnen de rudraksha wordt opgedeeld. Rudraksha’s met verschillende mukhi’s hebben specifieke eigenschappen en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Bepaalde Rudraksha’s zijn zeer zeldzaam en kostbaar. De 5 Mukhi rudraksha die Lord Shiva vertegenwoordigd is de meest gebruikte rudraksha en is geschikt voor iedereen.

Je ontvangt een soortgelijke Mala als op de foto staat. Aangezien een rudraksha mukhi een natuurproduct is kan de kleur en de maat afwijken van de foto. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben. Daardoor lijken de Mukhi’s wat roder maar ze zijn wat bruiner.