info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Akaija en Chram

Akaija

Toen ik voor deze webshop een logo nodig had heeft een kennis van mij mij in contact gebracht met Wim Roskam naast dat hij dit logo heeft ontworpen maakte ik zo ook kennis met de Akaija’s en Chram waarvan Wim de ontwikkelaar is. In overleg met Wim verkoop ik de Akaija’s en Chram in mijn webwinkel. De Akaija’s en Chram hebben een goede werking zie de informatie hieronder en ervaar het zelf.\

Ontstaan van de Akaija en Akaija & Art

In 1985, op weg naar huis in Apeldoorn, werd de auto van lerares Linda de Redelijkheid (31) getroffen door de bliksem, die een van de zwaarste uit de geschiedenis van Apeldoorn ooit was. Linda was tot dan toe een zeer energieke vrouw, maar raakte die energie kwijt na de blikseminslag en kreeg in toenemende mate klachten van chronische vermoeidheid.


 

Geen enkel middel, regulier noch alternatief kon haar helpen. In 1999 kreeg Linda bovendien de diagnose baarmoederhalskanker, waaraan ze in 2001 overleed. De enige therapeut die haar in de laatste maanden thuis kon en mocht behandelen was Marianne Agterdenbos. Zij noemde voor het eerst de term ‘electronen-spin-inversie’, een met haar therapie goed te behandelen klacht die het gevolg is van blootstelling aan te sterke elektromagnetische velden. Helaas kwam dit inzicht voor Linda te laat om er nog veel baat bij te hebben, want als ze dit eerder had geweten was haar veel ellende bespaard gebleven. Wim en Linda spraken enkele dagen voor haar overlijden af dat zij hem, indien mogelijk, zou gaan inspireren. Tijdens de begrafenisceremonie waren Wim’s laatste woorden een wens om ooit samen te vinden wat ze altijd al zochten: één te zijn.

De Akaija is het ultieme voorbeeld van Linda’s inspiratie. Het ontstond in 2002 eerst als bladgoud-symbool op een door Linda geïnspireerd schilderij: Aura Healer. Enkele jaren later in 2005, ontdekten Wim en Marianne, die inmiddels een relatie hadden, dat het ijzerdraad figuurtje dat hij gebruikt had om dit symbool uit te werken gebruikt kon worden om mensen met een electronen-spin-inversie te behandelen. Tot dat moment had Marianne hier een druppeltje bloed van de patiënt voor nodig gehad. Bovendien ontdekten ze dat dit symbool, als mensen het bij zich hielden, zij gevrijwaard bleven van nieuwe spin-inversies. Collega’s bevestigden hun bevindingen en vanaf dat moment besloten Wim en Marianne dit symbool als sieraad op de markt te brengen. Er moest natuurlijk ook een naam voor komen. Linda’s moeder vroeg het aan Linda en hoorde een paar dagen later een onverwachts harde stem in haar hoofd die maar één woord riep: Akaija! Hoe raak die naam was ontdekten Wim en Marianne in de loop van de maanden erna. Het woord ‘akaija’ kwam op dat moment bijna niet voor, behalve in een boek over de taal van Aneityum, klein eiland in de Stille Oceaan. Op dat eiland bestaan 6 woorden die naar een vorm van ‘wij’ verwijzen. Akaija betekent daar ‘wij allemaal’; Wij in de allergrootste context.

Enkele maanden later belde een numerologe op. Zij had een Akaija ontvangen en zij meldde dat in de numerologie ‘akaija’ vertaald kan worden als 111111. A=1, K=11 (meestergetal), A=1, IJ=1 en A=1. De combinatie I+J kan in de Nederlandse taal gezien worden als Y of lange IJ: één letter. In dit geval geldt I=9 en J=10. Samen 19. Stapeltellen 1+9=10 en vervolgens 1+0=1. Voeg daaraan toe dat Akaija ook ‘wij allemaal’ betekent, dan blijkt Linda een bijzonder antwoord te hebben gegeven op Wim’s wens: Wij allemaal zijn één.

Inmiddels zijn er wereldwijd tienduizenden Akaija’s in omloop.

Normale Akaija

De ‘Akaija’ is een kosmisch instrument, vermomd als sieraad.
De vorm en ook de naam ‘Akaija’ zijn in 2002 vanuit het Hiernamaals doorgegeven aan Wim Roskam, die hiertoe geïnspireerd werd door zijn overleden vriendin Linda.


 

‘Akaija’ betekent “Wij zijn één”.

De vorm symboliseert de ring van ‘Wij’, waar zich een draad van afsplitst en in omgekeerde richting weer naar terugkeert. Deze omkerende baan heeft de vorm van een hart, maar je kunt er ook een 5-puntige ster en het Yinyang-teken in ontdekken.


 

De werking van de Akaija is altijd terug te voeren op een sterkere verbinding met de oneindige Liefde van Wij. Door een Akaija te dragen wordt daardoor je eigen energieveld sterker, en ben je weerbaarder tegen verstorende invloeden van buitenaf. Ook helpt de Akaija je om je angst te overwinnen als je het onbekende tegemoet gaat, beslissingen moet nemen. Je voelt je veiliger, meer beschermd.
De werking is ook wetenschappelijk aangetoond. Tijdens dit onderzoek (dat zich toespitste op stralingsbelasting), bleek de Akaija een aantoonbare bescherming te bieden tegen straling, ook tegen 5G.

Gaande de jaren ontdekten Wim en zijn nieuw vriendin Marianne dat de Akaija nog veel meer geheimen in zich draagt. Zo blijkt de vorm van de Akaija aantoonbaar verbonden met een ring van duizenden jaren oude krachtplaatsen rond de Wereld, waaronder de Grote Piramide, Paaseiland en de tempels van Angkor. De 5 hoofdpunten van deze ring vormen een 3D-pentagram rond de Aarde, en zo ontstaat wederom de vorm van de Akaija, maar nu rond de hele wereld.
Wim en Marianne bezoeken deze locaties en ontdekken steeds meer verbanden die dit ondersteunen. Zo ontdekten ze in Angkor (Cambodja) dat ‘Akaija’ en ‘Akasha’ in essentie hetzelfde begrip vertegenwoordigen.Ofschoon de Akaija veel meer doet, dragen de meeste mensen de Akaija vooral om hun energieveld sterker te maken en te houden onder de hedendaagse omstandigheden.

Klik hier om een Akaija te bestellen

Akaija Bold

De Akaija Bold is een iets steviger en zwaarder uitgevoerde normale Akaija. De draad is wat dikker, waardoor deze Akaija ongeveer 2x zo zwaar is.
Het verschil in werking is dat deze Akaija meer capaciteit heeft. Vergelijk dit met een bad, waarbij de kraan wijd open staat en waar de stop verwijderd is. Er komt water in en er gaat water uit. Vergelijk het water met de energieën waaraan we dagelijks aan blootgesteld zijn.
Jouw energieveld, je aura, filtert deze energie en beschermt je tegen alles dat ‘te veel’ voor je is. Als je energieveld sterk is, werkt dit goed en besef je amper dat je beschermd wordt door je eigen energieveld. Als je energieveld zwakker is ben je gevoeliger en zul je meer moeite hebben je ‘staande’ te houden in het leven. Verzwakkende factoren zijn stress, ziekte, voeding, straling, etc.

Als de toevloed van al deze energieën tijdelijk groter is dan normaal, dan kan het bad heel langzaam vol raken, ondanks dat de stop eruit is. Een bold Akaija kun  je hierbij vergelijken met een groter bad, dat meer kan hebben.
We zeggen hier wel bij dat groter en sterker niet automatisch de beter is. Sommige mensen hebben echt genoeg aan een normale Akaija. Ook paarden blijken al heel gevoelig te reageren op een normale Akaija. Als je niet kunt kiezen, ga dan af op waar je aandacht meer naar toe getrokken wordt. Een voordeel van de bold Akaija is dat deze wat steviger is, en daardoor weer geschikter voor b.v. drukke kinderen.Klik hier om een Akaija te bestellen
 

Akaija-Iloa

De Akaija-Iloa is een zogenaamde ‘dubbele’ Akaija. Als je een normale Akaija voor de spiegel houdt en je combineert het origineel met het spiegelbeeld, dan ontstaat de vorm van de Akaija-Iloa, waarbij de 5-puntige ster, het pentagram, heel duidelijk herkent. Deze Akaija is ook meegenomen in de wetenschappelijke tests om te checken of dit symbool in staat is om een zekere mate van bescherming te bieden tegen elektromagnetische straling, waaronder GSM, hoogspanningskabels en 5G.

Als mensen vragen naar het verschil in werking tussen een normale of bold Akaija en een Akaija-Iloa, dan zeggen we meestal wat een zeer electro-sensitieve vrouw uit Zwitserland, Ruth Schaad, hierover vertelde. De Akaija-Iloa leent zich beter om te ‘programmeren’. Kortgezegd kun je een opdracht aan de Akaija-Iloa meegeven, vooropgesteld uiteraard dat je ook verantwoording neemt voor wat je wenst. De Akaija-Iloa versterkt je wens.

We vergelijken de Akaija-Iloa ook wel met een grote sneeuwbal op de top van een berg, die precies in balans is. Een normale Akaija is links- of rechtsdraaiend en is dus eigenlijk uit balans, maar dat is ook de bedoeling. Een zuchtje wind kan al voldoen om deze bal naar beneden te laten rollen. Jouw intentie is dat zuchtje wind. Nou koopt bijna iedereen een Akaija(-Iloa) met de gedachte dat dit ondersteunend is voor zijn of haar gezondheid, dus die wens is al aanwezig. Maar je kunt hier dus ook bewuster mee omgaan.Klik hier om een Akaija te bestellen

Chram

De Chram heeft een duidelijk andere energie dan de Akaija.
‘Chram’, (uitgesproken als ‘gra:m’) is een oud Russisch woord (храм), waar het woord ‘kremlin’ van afgeleid is. Oude Russische steden hebben, of hadden, allemaal een met een lage muur afgebakend deel van de stad dat het ‘Omhulde Hart’ van de gemeenschap is. Daar kwamen mensen bijeen voor ceremonies, om de verbinding met het Hogere aan te gaan, alles waarbij mensen in vreugde en verbondenheid samen komen.
Tegenwoordig staan er binnen deze ‘kremlins’ kathedralen en kerken en in Moskou bevinden zich daar ook regeringsgebouwen. De huidige betekenis van Chram is ‘kathedraal’.

Oude kathedralen bevinden zich bijna altijd op krachtplaatsen, en alvorens je het hart van zo’n kathedraal, de kruising van leylijnen, betreedt, zoek je de verbinding met de Kosmos. Het is raadzaam om je dan eerst te ‘reinigen’. Dat reinigen gebeurt energetisch, en waar je van verlost wilt worden is het ‘vuil’ dat zich in de loop van de tijd in je heeft opgehoopt. Dat kunnen nare herinneringen, trauma’s, pijnen, etc. zijn.
Door een Chram te dragen kunnen deze herinneringen opnieuw geactiveerd worden, met het doel om ernaar te kijken, en ze dan los te laten. Dit kan alleen via het bewustmakingsproces. De Chram helpt je daarbij. De Akaija doet dit in sommige gevallen ook, maar de Chram lijkt hierin gespecialiseerd. Het is dus een reiniger en de werking werd door vrij veel mensen als vrij heftig ervaren.
Zoals een medium zei: “De Akaija voegt wat toe, de Chram haalt wat weg. Ze gaan vullen elkaar aan.”Klik hier om een Chram te bestellen