info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Wie ben ik

Kristal Koningin Miranda

Ik zal mij even voorstellen.

Ik ben Miranda Brookman en door mijn hele leven heen heb ik een diepe connectie ontwikkeld met edelstenen, kristallen en mineralen. Het spreekt bijna voor zich dat ik steeds nieuwe cursussen en opleidingen ben gaan volgen om meer kennis hierover te vergaren en gedurende dat proces is mijn liefde voor stenen en mijn band met hen alleen maar gegroeid. Ik heb ontdekt dat ik met stenen kan communiceren en voel intuïtief hun subtiele boodschappen. 

Tijdens die cursussen kreeg ik verschillende bijnamen: kristal meisje, kristal vrouwtje of kristal koningin. Vandaar dat de naam van mijn webwinkel "Kristal Koningin Miranda" geworden is.

Edelstenen, kristallen en mineralen zijn verkrijgbaar in allerlei kwaliteiten. Mijn streven is om alleen de hoogste kwaliteit te verkopen. Dit geldt voor zowel de vele exclusieve stenen die ik heb alsook voor de meer gangbare versies. Zo weet ik dat ik mensen iets echts, iets goeds toestuur. Daar word ik blij van.

Iedere steen die ik verkoop draagt de Indradhanush energie in zich. Indradhanush energie, ook wel regenboog energie genoemd, is afkomstig van Durga Devi, de hoogste energie op Aarde, en heeft een aanwezig bewustzijn van Shiva. Het brengt liefde, vrede, ordelijkheid en intelligentie in jou en daarmee ook in jouw omgeving. Deze energie blijft permanent aanwezig in de edelstenen, kristallen en mineralen. Vanzelfsprekend naast de energieën en werkingen die er van nature al in aanwezig zijn.

Ik ben, onder andere, edelsteen therapeut en kan mensen ondersteunen met edelsteen leggingen. Ook kan ik uittesten welke steen op dit moment in de tijd het beste bij iemand past. Dit doe ik met gebruikmaking van de Ankh. Daarnaast maak ik ook edelsteen oliën die op verschillende vlakken ondersteunend kunnen werken.

Wanneer je een steen uit mijn webshop koopt krijg je de steen die op de foto staat. Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de foto's zo natuurgetrouw mogelijk zijn maar kleine kleurverschillen kunnen altijd voorkomen omdat de lichtinval niet overal hetzelfde is. 

Het mag duidelijk zijn dat ik dit alles doe door en voor Liefde en de verspreiding daarvan. Stenen dragen Liefde in zich en stralen Liefde uit.

Ik zou zeggen: bekijk mijn webshop, geniet van al het moois dat je daar tegenkomt en weet dat je, mocht je een bestelling plaatsen, in je pakje ook een klein cadeautje zult vinden.

Als je een vraag hebt of op zoek bent naar iets wat niet in mijn webshop staat, neem dan gerust contact op. Samen kunnen wij vast antwoorden en oplossingen vinden. 

Veel plezier!

Kristal Koningin Miranda