info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Wie ben ik

Kristal Koningin MirandaLaat ik allereerst beginnen met je van harte welkom te heten op mijn webshop. Fijn dat je deze weg gevonden hebt en ik weet zeker dat dat niet voor niets is.

Ik ben Miranda Brookman, Kristallen, edelstenen, en mineralen zijn mijn passie en ik ben daar zeer mee verbonden.

In 2010 begon de interesse voor kristallen, edelstenen, en mineralen steeds meer toe te nemen en te groeien.Ik ben mezelf er in gaan ontwikkelen en heb veel verschillende soorten opleidingen en cursussen gevolgd over en met kristallen, edelstenen en mineralen. En ik ben nog steeds bezig om mij daar verder in te ontwikkelen.

Ik heb ook cursussen en opleidingen gevolgd over de Ankh en kristal sound healing. Mijn kennis en wijsheid over kristallen, edelstenen, mineralen, kristal sound healing en het werken met de Ankh werd steeds groter. Door dit soort cursussen en opleidingen te blijven volgen blijf ik mij ook hierin steeds verder ontwikkelen. Ik volg ook het kosmische schijven leiderschaps college om mij steeds verder te ontwikkelen.

Ik heb sinds die tijd op Spiritueel gebied een enorme ontwikkeling gehad en de vele kristallen, edelstenen en mineralen hebben me hierin prachtig ondersteund en ik heb mooie inzichten via hun mogen krijgen. Ook hebben ze me regelmatig beschermt voor van alles en nog wat. Ik heb al vele kristallen, edelstenen en mineralen bij me gedragen of in mijn omgeving geplaatst en ik gebruik ze nog steeds. De werking blijft telkens weer enorm bijzonder en zo helend.

Ervaar zelf wat de vele edelstenen voor je kunnen doen evenals de mineralen en andere kristallen. Hun energie is zo puur en de trilling werkt zo enorm helend en ze zijn voor vele doeleinden te gebruiken.

Ik draag zelf ook een Akaija die ik op gevoel heb uitgekozen en ik merk dat die mij helpt in mijn ontwikkeling met de werkingen die het heeft. Ik draag ook nog kristallen, edelstenen en mineralen erbij en ik merk dat voor mij de combinatie hiervan heel goed werkt.

Ik heb al een hele zoektocht naar mezelf afgelegd. Ben veel te weten gekomen over mezelf, spiritualiteit en ik heb ook verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op spiritueel en natuurgeneeskundig gebied.