info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Agaat Boekensteunen 1670 gram

Afmeting: set samen 13,9 x 7,4 cm en 9,4 cm hoog.   Gewicht: 1670 gram. Agaat Boekensteunen: Een Agaat is steen die in veel verschillende kleuren voor kan komen en die vaak een patroon van strepen of lagen vertoont. Meestal zijn deze vrij regelmatig maar ze kunnen ook willekeurig zijn. De steen. . . Lees volledige productbeschrijving
55,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: set samen 13,9 x 7,4 cm en 9,4 cm hoog. 

Gewicht: 1670 gram.

Agaat Boekensteunen:
Een Agaat is steen die in veel verschillende kleuren voor kan komen en die vaak een patroon van strepen of lagen vertoont. Meestal zijn deze vrij regelmatig maar ze kunnen ook willekeurig zijn. De steen hoort bij de chalcedoon familie.

Agaat is een aardende, beschermende en stabiliserende steen. De steen heeft een kalmerende werking, het verzacht en geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen geeft rust en acceptatie en brengt je emotioneel en geestelijke weer in balans. Je concentratie en analytische vaardigheden worden verbeterd en de steen zorgt ervoor dat je dingen wat meer van een afstand kunt zien. De steen geeft je zelfvertrouwen en helpt je tot een oplossing te komen en stimuleert persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. De steen geeft je de motivatie om voor jezelf doelen te stellen en na te streven. Agaat geeft bescherming als je een reis maakt. Een Agaat met een grillige tekening doorbreekt rechtlijnigheid en een regelmatig getekende Agaat brengt rust.

Omdat Agaat een zachte en rustige energie heeft is de steen ook zeer geschikt voor gevoelige mensen en kinderen. De steen moet hierdoor ook over een langere periode gedragen worden om het effect te merken. Je kunt het goed dragen bij de zwangerschap door zijn beschermende werking en ook stimuleert het de groei van het kind en heeft het een positieve werking op de baarmoeder.

Lichamelijk werkt Agaat positief op het immuunsysteem, de blaas, de spijsvertering, de maag, de darmen, het zenuwstelsel, de ogen en je hart en bloedvaten. De stofwisseling wordt gestimuleerd. 

Druzy zijn de kleine, fijne en glinsterende kristallen die vaak in een breuk of een holte van de steen vormen zoals bij een agaat. 
De extra eigenschappen van Druzy Agaat zijn dat het zorgt voor balans in je leven om onnatuurlijke gevoelens van verdriet, angst, depressie of verlatenheid te voorkomen. Het zorgt voor ontspanning en je creativiteit en fantasie worden gestimuleerd. Het is een steen die de helende eigenschappen van jouw lichaam zuivert en versterkt. Ook je geest wordt door Druzy Agaat versterkt.

Je kunt Agaat op alle manieren reinigen en opladen

Je koopt de Agaat Boekensteunen die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om de Agaat Boekensteunen zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur kan iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggen en kun je wat weerspiegelingen van de lampen en de achtergrond zien. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.