info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Akaija-Bold 2,2 cm zilver 925

Afmeting: Diameter ca. 2,2 cm. Akaija-Bold: De Akaija-Bold is een iets steviger en zwaarder uitgevoerde normale Akaija. De draad is wat dikker, waardoor deze Akaija ongeveer 2x zo zwaar is. Het verschil in werking is dat deze Akaija meer capaciteit heeft. Vergelijk dit met een bad, waarbij de kraan wijd open. . . Lees volledige productbeschrijving
62,00 Voorraad: 2
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: Diameter ca. 2,2 cm.

Akaija-Bold:
De Akaija-Bold is een iets steviger en zwaarder uitgevoerde normale Akaija. De draad is wat dikker, waardoor deze Akaija ongeveer 2x zo zwaar is.


Het verschil in werking is dat deze Akaija meer capaciteit heeft. Vergelijk dit met een bad, waarbij de kraan wijd open staat en waar de stop verwijderd is. Er komt water in en er gaat water uit.

Vergelijk het water met de energieën waaraan we dagelijks aan blootgesteld zijn.

Jouw energieveld, je aura, filtert deze energie en beschermt je tegen alles dat ‘teveel’ voor je is. Als je energieveld sterk is, werkt dit goed en besef je amper dat je beschermd wordt door je eigen energieveld.

Als je energieveld zwakker is ben je gevoeliger en zul je meer moeite hebben je ‘staande’ te houden in het leven. Verzwakkende factoren zijn stress, ziekte, voeding, straling, etc.

Als de toevloed van al deze energieën tijdelijk groter is dan normaal, dan kan het bad heel langzaam vol raken, ondanks dat de stop eruit is. Een bold Akaija kun je hierbij vergelijken met een groter bad, dat meer kan hebben.

We zeggen hier wel bij dat groter en sterker niet automatisch de beter is. Sommige mensen hebben echt genoeg aan een normale Akaija. Ook paarden blijken al heel gevoelig te reageren op een normale Akaija. Als je niet kunt kiezen, ga dan af op waar je aandacht meer naar toegetrokken wordt.

Een voordeel van de bold Akaija is dat deze wat steviger is, en daardoor weer geschikter voor b.v. drukke kinderen.

In de foto zitten weerspiegelingen van de lamp, de camera en de achter en ondergrond. De kleur kan iets afwijken. Je koopt de hanger de ketting is los verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie naar: Akaija en Chram

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.