info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Akaija-Normaal 1,9 cm zilver 925

Afmeting: Diameter ca. 1,9 cm. Akaija-Normaal: De ‘Akaija’ is een kosmisch instrument, vermomd als sieraad. De vorm en ook de naam ‘Akaija’ zijn in 2002 vanuit het Hiernamaals doorgegeven aan Wim Roskam, die hiertoe geïnspireerd werd door zijn overleden vriendin Linda. ‘Akaija’ betekent “Wij zijn één”. De vorm symboliseert de ring van. . . Lees volledige productbeschrijving
55,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: Diameter ca. 1,9 cm.

Akaija-Normaal:
De ‘Akaija’ is een kosmisch instrument, vermomd als sieraad. De vorm en ook de naam ‘Akaija’ zijn in 2002 vanuit het Hiernamaals doorgegeven aan Wim Roskam, die hiertoe geïnspireerd werd door zijn overleden vriendin Linda.

‘Akaija’ betekent “Wij zijn één”.
De vorm symboliseert de ring van ‘Wij’, waar zich een draad van afsplitst en in omgekeerde richting weer naar terugkeert. Deze omkerende baan heeft de vorm van een hart, maar je kunt er ook een 5-puntige ster en het Yinyang-teken in ontdekken.

De werking van de Akaija is altijd terug te voeren op een sterkere verbinding met de oneindige Liefde van Wij. Door een Akaija te dragen wordt daardoor je eigen energieveld sterker, en ben je weerbaarder tegen verstorende invloeden van buitenaf. Ook helpt de Akaija je om je angst te overwinnen als je het onbekende tegemoet gaat, beslissingen moet nemen. Je voelt je veiliger, meer beschermd.

De werking is ook wetenschappelijk aangetoond. Tijdens dit onderzoek (dat zich toespitste op stralingsbelasting), bleek de Akaija een aantoonbare bescherming te bieden tegen straling, ook tegen 5G.

Gaande de jaren ontdekten Wim en zijn nieuw vriendin Marianne dat de Akaija nog veel meer geheimen in zich draagt. Zo blijkt de vorm van de Akaija aantoonbaar verbonden met een ring van duizenden jaren oude krachtplaatsen rond de Wereld, waaronder de Grote Piramide, Paaseiland en de tempels van Angkor. De 5 hoofdpunten van deze ring vormen een 3D-pentagram rond de Aarde, en zo ontstaat wederom de vorm van de Akaija, maar nu rond de hele wereld.

Wim en Marianne bezoeken deze locaties en ontdekken steeds meer verbanden die dit ondersteunen. Zo ontdekten ze in Angkor (Cambodja) dat ‘Akaija’ en ‘Akasha’ in essentie hetzelfde begrip vertegenwoordigen.

Ofschoon de Akaija veel meer doet, dragen de meeste mensen de Akaija vooral om hun energieveld sterker te maken en te houden onder de hedendaagse omstandigheden.

In de foto zitten weerspiegelingen van de lamp, de camera en de achter en ondergrond. De kleur kan iets afwijken. Je koopt de hanger de ketting is los verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie naar: Akaija en Chram

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.