info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Amethist laserpunt Irai Brazilië 410 gram

Afmeting: ca. 19,5 cm lang en 5 cm breed. Gewicht: 410 gram. Amethist laserpunt Irai Brazilië: De Amethist laserpunt wordt ook wel amethist elestiaal laserpunt genoemd. Het is een echte krachtpatser die een krachtige verbinding met de engelenrijken heeft. Deze amethist laserpunt heeft krachtige, helende eigenschappen en kan worden gebruikt om. . . Lees volledige productbeschrijving
99,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 19,5 cm lang en 5 cm breed.

Gewicht: 410 gram.

Amethist laserpunt Irai Brazilië:
De Amethist laserpunt wordt ook wel amethist elestiaal laserpunt genoemd. Het is een echte krachtpatser die een krachtige verbinding met de engelenrijken heeft. Deze amethist laserpunt heeft krachtige, helende eigenschappen en kan worden gebruikt om energie over te brengen tijdens behandelsessies.


Het is een meesterhealer die de werking van amethist en elestiaal combineert waardoor het een zeer krachtig kristal is voor transformaties. Het kristal is verbonden met de violette straal van transformatie en de energie van Saint Germain en is dus een geweldige katalysator voor verandering.

De amethist laserpunt zet je hele systeem in een hogere licht trilling. Het is een krachtig genezende steen die inwerkt op je hogere chakra's. Deze laserpunt stimuleert de pijnappelklier en legt verbinding met de interplanetaire wezens, gidsen en helpers. Ook helpt het bij de ontwikkeling van je paranormale gaven. Je groei gaat in een stroomversnelling en dit vindt plaats met zachtheid en kracht tegelijkertijd.

De amethist elestiaal laserpunt staat bekend om zijn vermogen om toegang te krijgen tot hogere dimensies, frequenties en wezens. Ze worden vaak gebruikt als katalysator voor verandering, vooral bij het oplossen van karmische problemen en voor meer persoonlijke groei en ontwikkeling. Veel gebruikers voelen een intense golf van liefde en de aanwezigheid van engelen bij het gebruik van deze punt. Het woord "elestiaal" is een aangepaste versie van het woord "hemels" om de sterkere en intensere verbinding met de hogere frequentie en het goddelijke aan te duiden.

De laserpunt wordt graag gebruikt door ascensie healers omdat het zoveel mogelijk licht en bewustzijn kan verspreiden. Ook maakt het ons bewust dat wij als mensen multidimensionale wezens zijn. Het kristal werkt tevens als een doorgeefluik voor de universele meesters die door het kristal heen werken om ons hart en bewustzijn te openen.

De steen kalmeert, stelt gerust, helpt om blokkades op te lossen en transformeert negatieve energieën. Dit kristal bevorderd de doorstroming van kristalijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en het geeft een diepgaande healing.

Dit kristal is heel fijn om bij je in de buurt te hebben omdat het golven van pure spirituele energie uitzendt die afgestemd wordt op de vibratie van diegenen die in de buurt zijn. Je kunt er mee mediteren of je legt hem bij je bed. Dan kan dit kristal bijdragen aan het oplossen van diepere problemen op een niveau dat prettig is voor jouw eigen spirituele groei.

Ook transformeert de amethist laserpunt je negatieve energieën Hij zorgt voor magie en geluk in je leven en is fijn om te gebruiken bij rituelen, meditatie of healingen. Het is een kristal dat ook heel goed in een groep kan worden gebruikt omdat het zich niet aan één persoon verbindt maar universeel is.

De kristallijne meesters die sterk zijn vertegenwoordigd in dit kristal werken krachtig door dit kristal heen. Het helpt bij chakra’s die nog niet volledig doorstromen. Het is een zeer krachtig nieuwetijds kristal met een hoog goddelijk licht en een zeer hoge vibratie.

De punt hoeft vanwege zijn hoge vibratie niet vaak gereinigd te worden en wil je hem toch reinigen dan kan dat op alle manieren.

Je koopt de amethist laser punt die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om het puntje zo goed mogelijk te fotograferen maar je kunt wel een lichte weerspiegeling zien en de kleur kan iets afwijken. De breedte is ongeveer op het breedste punt gemeten.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.