info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Bergkristal Elfje op Amethist hart beeldje 171 gram

Afmeting: ca. 5,9 x 3,2 cm en 10 cm hoog. Gewicht: 171 gram. Bergkristal Elfje op Amethist hart beeldje: Elfje Een Elfje is een beschermer van de natuur en wordt ook wel een natuur engeltje genoemd. Het is een speels wezentje met een goed hart. De energie van een Elfje is heel. . . Lees volledige productbeschrijving
99,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 5,9 x 3,2 cm en 10 cm hoog.

Gewicht: 171 gram.

Bergkristal Elfje op Amethist hart beeldje:

Elfje
Een Elfje is een beschermer van de natuur en wordt ook wel een natuur engeltje genoemd. Het is een speels wezentje met een goed hart. De energie van een Elfje is heel fijn, als je met respect omgaat met de natuur en goed voor hun bent, zullen zij jou graag bijstaan en helpen om meer warmte, blijdschap, vrede en vreugde in je leven te brengen. 

Bergkristal
Bergkristal is een kleurloos kwarts dat deel uitmaakt van de kwartsfamilie bestaat uit siliciumdioxide. Het kan volledig ondoorzichtig tot helder transparant zijn.

Bergkristal zuivert de energie in de ruimte en in je lichaam. Het is daarom ook een hele goede steen om in een ruimte te plaatsen. Het is een zuiverend kristal die negatieve energieën neutraliseert en harmonie brengt. Bergkristal werkt vitaliserend, reinigend en stimuleert het immuunsysteem. Het kristal stimuleert het geheugen, de klieren en de zenuwen. Het versterkt de botten.

Bergkristal versterkt iedere andere steen. En door een juiste programmering kan bergkristal de werking van iedere andere steen of kristal uitstralen. Bergkristal is de bron van ieder ander kristal en is de bron van levensenergie, prana. Bergkristal is uitermate geschikt voor healings en energetisch werk door zijn enorme geneeskracht. Ook versterkt bergkristal de werking van andere kristallen. Bergkristal is gemanifesteerd licht en helpt de mens zijn eigen licht en die van anderen te zien. 

Bergkristal is de meest veelzijdige helende steen onder alle kristallen. Bekend als de 'stone of power' en de 'master healer', is het in staat om zowel energie als de effecten van andere kristallen te versterken en zelfs stagnerende energie te zuiveren. Het wordt ook vaak gebruikt om andere kristallen te reinigen.

Bergkristal bevordert de concentratie, het probleemoplossend vermogen en helpt om helder te denken. Het geeft positieve energie, kracht en zelfbewustzijn. Ook wordt de intuïtie en helderziendheid bevordert door bergkristal op je derde oog / 6e chakra te plaatsen.

Stoornissen in de energievelden van de aura worden hersteld en de chakra's worden gezuiverd. Het reinigt en versterkt de subtiele lichamen en de organen en resoneert met alle chakra’s. Energie wordt door bergkristal gereguleerd door de energie te absorberen, af te geven of op te slaan net wat er in die situatie nodig is. 
 
Je kunt met Bergkristal ook zeer effectief lichaam en geest in harmonie brengen en houden. Dit komt door de silicium die in het kristal zit. Bergkristal kan gebruikt worden voor alle organen en het versterkt het immuunsysteem.

 

  • Je kunt je Bergkristal Punt gebruiken voor het aantrekken en versterken van positieve energie en om negatieve energie af te laten vloeien. Om positieve energie aan te trekken houd je de punt naar je toe en om de negatieve energie kwijt te raken houd je de punt van je af. Een hele goede manier om de negatieve energie bij je weg te halen is door je Bergkristal punt tijdens het mediteren met de punt van je af vast te houden en dan te visualiseren dat de negatieve energie uit je lichaam vloeit.
  • Bergkristal punten helpen om beter door te stromen. Neem in elke hand een bergkristal punt. In de linkerhand houd je de punt richting je pols en in de rechterhand houd je de punt richting je vingers. Als je beide punten in je handen hebt dan wacht je totdat je de stroming duidelijk zijn werk voelt doen. Het kan zijn dat het even duurt voordat je wat merkt maar de werking is in de meeste gevallen goed te voelen.
  • Een Bergkristal cluster bezit veel punten en kunnen zowel vast zitten als los. De kristallen kunnen verschillend van grootte zijn. De verwoestende energie kan worden geabsorbeerd door de uitgestraalde energie van de clusters naar de omgeving. Nadat het bergkristal cluster geprogrammeerd is, kunnen ze ter plaatse hun werk doen. U kunt het kristal goed gebruiken voor het reinigen van andere kristallen of van een vertrek. Bij het reinigen van andere kristallen moet het kristal een hele nacht op het cluster liggen.


Amethist

Amethist is een kwartssoort variërend in kleur van lila tot donker paars.

Amethist staat bekend als één van de meester-kristallen als het gaat om spiritualiteit. Een Amethist is een meditatieve en kalmerende steen die balans, geduld en vrede bevordert.

Amethist helpt je om te zuiveren en je karmische last los te laten omdat het de energie van de paars violette vlam van de opgestegen meester St. Germain in zich draagt. Amethist is een hulpmiddel om ervaringen een plek te geven en geeft inzicht in gevoelszaken. Bij het verwerken van verlies, rouw en trauma’s brengt de steen verlichting en zorgt de steen ervoor dat je geleidelijk naar het volgende stadium wordt gebracht. Als je Amethist in de ruimte plaatst waar haar iemand zijn of haar laatste fase van zijn aardse leven doorbrengt dan helpt het de stervende om gemakkelijker over te gaan. 

Amethist wekt hoger bewustzijn op en faciliteert meditatie, visualisatie en intuïtie. Het kan u helpen om verstandige beslissingen te nemen zonder emotionele verwarring. Het bevordert het gezond verstand, geeft inzicht en helpt bij het loslaten van haat en angstgevoelens. Het transformeert negatieve emoties. Amethist transformeert drift, haat, angst, verdriet, heimwee en onverwerkte ervaringen. 

Amethist helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Het kan je helpen om onbehulpzame gewoonten te doorbreken en naar hogere bewustzijnstoestanden te gaan. Deze gewoonten kunnen fysiek of mentaal zijn, zoals negatieve gedachten. Het is een krachtige steen die een lichtbel rond de drager creëert, psychische aanvallen afweert en negatieve energie transformeert.

De Amethist versterkt de concentratie en geeft kracht en inzicht. Ook geeft het stabiliteit en balans in alle situaties die voorkomen. Amethist is een steen voor hersenfuncties, cognitieve vermogens, inspiratie, spiritualiteit en om slechte gewoonten en verslavingen af te leren. Het is een steen die je gedachten kalmeert en die innerlijke en mentale rust geeft. Het helpt bij stress. Het synchroniseert de beide hersenhelften.

Het is een hele fijne steen om in de ruimte te plaatsen waar je mediteert omdat het de meditatie naar een hoger niveau tilt dankzij zijn ontspannende trillingen. Als je mediteert met een Amethist wordt je kruinchakra geactiveerd en dat helpt je gedachten te kalmeren, ga je naar een hoger bewustzijn en brengt het je in verbinding met het goddelijke.

Amethist ondersteunt het derde oog en de kruin chakra. Dit geeft een boost aan paranormale gaven, intuïtie en mentaal begrip. Als je je meer spiritueel verbonden wilt voelen, mediteer of bid dan met een Amethist.

Amethist geeft rust, verdiept, harmoniseert en zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in woon-, slaap-, wacht-, spreek- en behandelkamers. Het zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt de ruimte energetisch schoon. Amethist is een wellness kristal, wat betekent dat een amethist in de buurt iedereen ten goede komt ook al geloof je niet in spiritualiteit!

  • Een Amethist helpt om goed te slapen en werkt ook tegen nachtmerries. Leg hiervoor een geslepen Amethist steen onder je hoofdkussen of zet een mooie Amethist op je nachtkastje. 
  • Amethist is door zijn zuiverende werking heel geschikt om al je andere kristallen te reinigen. Het zal de negatieve energie niet opnemen maar neutraliseert deze. Leg de stenen en sieraden die je wilt ontladen ‘s avonds voordat je gaat slapen op een Amethist cluster en dan zijn ze de volgende dag gereinigd.
  • Je kunt ook van Amethist water maken en dat opdrinken. Als je dit regelmatig drinkt werkt het onder andere voor glanzend haar en een schone huid. 
     

Dit beeldje  is op alle manieren te reinigen en op te laden maar amethist kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.

Je koopt het Bergkristal elfje op amethist hart beeldje dat op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan het Bergkristal elfje op amethist hart beeldje er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat het Bergkristal elfje op amethist hart beeldje gedeeltelijk doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van de lamp, van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. De maten van het Bergkristal elfje op amethist hart beeldje zijn afhankelijk van hoe je het meet.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.