info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Blue lace agaat edelsteen en resonantie elixer in 20 ml druppelflesje

Blue lace agaat wordt ook wel chalcedoon genoemd. In het druppelflesje van 20 ml met blue lace agaat edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten blue lace agaat splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork. . . Lees volledige productbeschrijving
17,50 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Blue lace agaat wordt ook wel chalcedoon genoemd.

In het druppelflesje van 20 ml met blue lace agaat edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten blue lace agaat splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

Als u alcohol vervelend vindt of voor kinderen kun je de druppels eerst in een warme drank doen om de alcohol te laten verdampen.

Gebruik: Waar kun je deze blue lace agaat edelsteen en resonantie elixer voor gebruiken:

  • Als je last hebt van bedplassen kun je dit elixer innemen, blue lace agaat water drinken en een blue lace agaat hanger dragen. 
  • Als je last hebt van nerveuze problemen in de nacht zoals malende gedachten of angstdromen kun je dit elixer innemen en blue lace agaat water drinken. 
  • Bij een slecht functionerende schildklier, zowel als de schildklier te laag is en als de schildklier overactief is, kun je dit elixer innemen en blue lace agaat water drinken. 
  • Als je je longen wilt versterken kun je dit elixer innemen en blue lace agaat water drinken. 

Het is belangrijk om het elixer dagelijks te gebruiken, hoeveel druppels per keer en wanneer en hoe vaak per dag test ik even voor u uit.

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.