info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Citrien hangertje

Titel: Citrien hangertje met oogje De hanger wordt met een waxkoord geleverd.   Citrien is een kwartssoort die geel van kleur is. Die kleur wordt veroorzaakt door het ijzer of aluminium dat in dit kristal is ingesloten. Met aluminium wordt de kleur meer geel en met ijzer wordt de kleur meer bruin.   Citrien. . . Lees volledige productbeschrijving
7,75 Voorraad: 3
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Titel: Citrien hangertje met oogje

De hanger wordt met een waxkoord geleverd. 

Citrien is een kwartssoort die geel van kleur is. Die kleur wordt veroorzaakt door het ijzer of aluminium dat in dit kristal is ingesloten. Met aluminium wordt de kleur meer geel en met ijzer wordt de kleur meer bruin. 

Citrien is een beschermende en opbeurende steen. Het trekt voorspoed, welvaart, succes en geluk aan. Het geeft een goed humeur en vergroot je zelfvertrouwen. Het ondersteund je om jezelf te nemen zoals je bent. Het helpt je om je doelen realistisch te houden. Het is een steen die goed tegen faalangst helpt. 

Het heeft een heerlijke positieve energie. Het is echt het zonnetje in huis. Het is een vrolijk makende en blije steen en is dan ook goed tegen somberheid. Het is een steen die positief werkt bij fobieën, depressie en angsten. Het is een steen die het zelfrespect vergroot en destructieve neigingen opheft. 

Deze steen maakt dat je socialer wordt, het stimuleert je om je te uiten en je open te stellen voor anderen en helpt je ook om beter contact te kunnen leggen met anderen. 

Je motivatie verbetert, je individualiteit wordt versterkt, je creativiteit wordt geactiveerd en je zelfexpressie wordt gestimuleerd. 

Citrien maakt je socialer. Het is een zonnesteen en het zorgt ervoor dat je je gevoel van je ziel uit. Hoe geler de citrien hoe meer het ook op je intellect werkt. Hoe donker des te meer werkt het op welvaart en rijkdom.

Het is een kristal dat de aura reinigt en beschermt en je ook meer concentratievermogen geeft. Het wekt energie op, het wekt vertrouwen en je krijgt een heldere geest om je doelen te realiseren. Het laat je meer naar buiten treden, maakt je meer extravert en je uit jezelf makkelijker. 

Lichamelijk heeft het een zuiverende, activerende en verwarmende werking. Het heeft een gunstige werking op de blaas, nieren, milt, darmen, alvleesklier, maag, bloedcirculatie en spijsvertering. Het is een steen die energie geeft en ondersteund bij chronisch vermoeidheidssyndroom, myalgische encefalomyelitis (ME) en vermoeidheidsklachten.

  • Je kunt hem goed op de kamer zetten van een tiener want het is een grote stimulator tijdens de studie en voor je concentratie.
  • Als een somberheid in een kamer de overhand heeft zet er dan een Citrien neer want het zal je helpen met zijn vrolijkheid.
  • Als je geregeld een presentatie moet geven of op het podium staat kan Citrien je ondersteunen omdat het je moed geeft, tegen faalangst helpt en het je expressiever, zelfverzekerder en creatiever maakt. 

Je kunt Citrien op alle manieren reinigen en opladen maar pas op met fel zonlicht want dan kan de steen verkleuren.

Je koopt een soortgelijk hangertje als op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid zal het citrien hangertje er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat citrien doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. 

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.