info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Edelsteenwater vulstaaf Hartstocht & zinnelijkheid

Afmeting: ca. 24 cm hoog. Edelsteenwater vulstaaf Hartstocht & zinnelijkheid: Samenstelling: bergkristal - granaat - robijn-zoisiet Eindelijk echt edelsteenwater drinken, nieuwe levensvreugde ontdekken en het bevrijde lichaam en de ziel voeden. Dit kristalwater proeven, voelen, het in zich opnemen en ermee versmelten.   Bergkristal sterkt de zintuigen, brengt vitaliteit en energie. Granaat leidt. . . Lees volledige productbeschrijving
43,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 24 cm hoog.

Edelsteenwater vulstaaf Hartstocht & zinnelijkheid:

Samenstelling: bergkristal - granaat - robijn-zoisiet

Eindelijk echt edelsteenwater drinken, nieuwe levensvreugde ontdekken en het bevrijde lichaam en de ziel voeden. Dit kristalwater proeven, voelen, het in zich opnemen en ermee versmelten. 

Bergkristal sterkt de zintuigen, brengt vitaliteit en energie. Granaat leidt tot hartstocht en levensvreugde, verwijdert remmingen en taboes en verbindt lichaam en geest tot een adembenemende eenheid. Robijn, de steen van de zuiverste liefde, vergroot onze geestelijke en lichamelijke kracht en stroomt door ons hele lichaam, van kruin tot tenen. Bloedrode robijn, donker rode granaat en doorschijnend bergkristal versmelten met dit edelsteenwater tot een unieke drink belevenis.

Deze edelsteencombinatie zorgt voor hartstocht en zinnelijk genot, van tederheid tot volledige overgave. Een waar geschenk voor iedereen die weet hoe hij of zij de verjongingsbron van het water kan benutten voor zinnelijke ervaringen. Prikkelend, intensief, levendig en onthaastend. Voor jonge mensen als extra kick, maar ook voor degenen die jong van geest zijn gebleven en die volmondig "ja" tegen het leven zeggen.

Maak het edelsteen water door de edelsteenstaaf eerst af te spoelen het beste is om hier gezuiverd of mineraal water voor te gebruiken en de edelsteenstaaf daarna in een glazen kan gevuld met water te zetten ook hiervoor kunt u het beste gezuiverd of mineraal water gebruiken. Als je edelsteenstaaf 2 uur of langer in de kan met water heeft gestaan is je water gevitaliseerd en klaar om te drinken. Zorg ervoor dat je bij het inschenken van het water de edelsteenstaaf niet tegen de kan aan laat slaan.