Banner

Edelsteenwater vulstaaf Slank & flexibel

Voorraad: 1
28,95
Voorrraad:

Afmeting: ca. 24 cm hoog.

Edelsteenwater vulstaaf Slank & flexibel:

Samenstelling: magnesiet - bergkristal - rode jaspis

Samen met een juiste, natuurlijke voeding en veel sportieve beweging zorgt dit zuivere edelsteenwater, wanneer u er genoeg van drinkt, voor een optimale stofwisseling. Magnesiet voor ontspanning en gewichtsafname, bergkristal voor vitaliteit en stabiliteit, rode jaspis voor beweging en verandering.

Deze edelsteencombinatie verrast met een uitgesproken aangename smaak en helpt bij het ontwikkelen van gezonde levensgewoonten.

Maak het edelsteen water door de edelsteenstaaf eerst af te spoelen het beste is om hier gezuiverd of mineraal water voor te gebruiken en de edelsteenstaaf daarna in een glazen kan gevuld met water te zetten ook hiervoor kunt u het beste gezuiverd of mineraal water gebruiken. Als je edelsteenstaaf 2 uur of langer in de kan met water heeft gestaan is je water gevitaliseerd en klaar om te drinken. Zorg ervoor dat je bij het inschenken van het water de edelsteenstaaf niet tegen de kan aan laat slaan. 

Disclaimer:
Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.