info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Edelsteenwater vulstaaf Slank & flexibel

Afmeting: ca. 24 cm hoog. Edelsteenwater vulstaaf Slank & flexibel: Samenstelling: magnesiet - bergkristal - rode jaspis Samen met een juiste, natuurlijke voeding en veel sportieve beweging zorgt dit zuivere edelsteenwater, wanneer u er genoeg van drinkt, voor een optimale stofwisseling. Magnesiet voor ontspanning en gewichtsafname, bergkristal voor vitaliteit en stabiliteit,. . . Lees volledige productbeschrijving
33,75 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 24 cm hoog.

Edelsteenwater vulstaaf Slank & flexibel:

Samenstelling: magnesiet - bergkristal - rode jaspis

Samen met een juiste, natuurlijke voeding en veel sportieve beweging zorgt dit zuivere edelsteenwater, wanneer u er genoeg van drinkt, voor een optimale stofwisseling. Magnesiet voor ontspanning en gewichtsafname, bergkristal voor vitaliteit en stabiliteit, rode jaspis voor beweging en verandering.

Deze edelsteencombinatie verrast met een uitgesproken aangename smaak en helpt bij het ontwikkelen van gezonde levensgewoonten.

 

Maak het edelsteen water door de edelsteenstaaf eerst af te spoelen het beste is om hier gezuiverd of mineraal water voor te gebruiken en de edelsteenstaaf daarna in een glazen kan gevuld met water te zetten ook hiervoor kunt u het beste gezuiverd of mineraal water gebruiken. Als je edelsteenstaaf 2 uur of langer in de kan met water heeft gestaan is je water gevitaliseerd en klaar om te drinken. Zorg ervoor dat je bij het inschenken van het water de edelsteenstaaf niet tegen de kan aan laat slaan.