info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Granaat edelsteen en resonantie olie in 10 ml rollerflesje

In het roller flesje van 10ml met granaat edelsteen en resonantie olie, dat door mijzelf gemaakt is, zit biologische Jojoba olie met granaat splitsteentjes met biologische etherische gember olie. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links. . . Lees volledige productbeschrijving
15,00 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

In het roller flesje van 10ml met granaat edelsteen en resonantie olie, dat door mijzelf gemaakt is, zit biologische Jojoba olie met granaat splitsteentjes met biologische etherische gember olie. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

In de granaat edelsteen en resonantie olie zit de volgende etherische olie verwerkt. 

  • Gember olie: stimuleert de doorbloeding, werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en verwarmend. Het werkt heel goed bij spierpijn, reumatische klachten en de massage van verharde spieren. 

Gebruik: Waar kun je deze granaat edelsteen en resonantie olie voor gebruiken:

  • Als je last hebt van een degenererende huid of huidkanker kun je wat olie op de aangedane plek smeren en leg er dan ook een stuk granaat op.
  • Als je last hebt van een te lage bloeddruk smeer je armen en benen dan met deze olie in het richting van je hart in. Eventueel kun je er ook granaat elixer bij gebruiken. 
  • Als je last hebt van impotentie smeer dan het gebied rond het heiligbeen chakra dagelijks met deze olie in. Je kunt daarnaast ook het granaat elixer gebruiken. 
  • Als je last hebt van menstruatie klachten smeer dan regelmatig je onderbuik met deze olie in. Eventueel kun je hier ook het granaat elixer bij gebruiken. 
  • Als je pijnklachten hebt ten gevolge van reuma kun je de pijnlijke plekken met deze olie insmeren en je kunt daarbij ook het granaat elixer gebruiken. 
  • Als je last hebt van verkalkingen in je weefsel of je botten smeer de aangedane plekken dan met granaat olie in. Eventueel kun je er ook het granaat elixer bij gebruiken. 
  • Je kunt koude handen en voeten met granaat olie insmeren om meer aarde energie te krijgen. 

Het is belangrijk om de olie dagelijks te gebruiken, maar je mag de olie zo vaak gebruiken als je er behoefte aan hebt.

 

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.