info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Groene Calciet 1103 gram

Afmeting: ca. 12,2 x 9,7 cm en 9. 3 cm hoog.   Gewicht: 1103 gram. Groene Calciet:  De groene kleur van Groene Calciet komt door het Chloriet in de steen vast is komen te zitten tijdens de kristallisatie. Het heeft een mooie lichtgroene tint en is ondoorzichtig.   Calciet is een steen die groei en ontwikkeling stimuleert op. . . Lees volledige productbeschrijving
49,00 Voorraad: 0
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Tags Groene, Calciet, Ruw
Productomschrijving

Afmeting: ca. 12,2 x 9,7 cm en 9.3 cm hoog. 

Gewicht: 1103 gram.

Groene Calciet: 
De groene kleur van Groene Calciet komt door het Chloriet in de steen vast is komen te zitten tijdens de kristallisatie. Het heeft een mooie lichtgroene tint en is ondoorzichtig. 

Calciet is een steen die groei en ontwikkeling stimuleert op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel vlak. Het is een steen die motiveert en die daadkracht, standvastigheid en zelfvertrouwen bevordert en hoop en moed geeft. Psychisch verbindt het de emoties met je intellect en je ontwikkelt daardoor emotionele intelligentie. Het maakt de geest kalmer, geeft innerlijke rust, stimuleert het vermogen om onderscheid te maken en verstevigd je geheugen. Het stimuleert het analytisch vermogen, je concentratie wordt bevordert en succes wordt aangetrokken. Energie wordt door Calciet versterkt en gereinigd. Het absorbeert negatieve energie uit de ruimte waar het in staat en het verwijdert stagnerende energie uit je lichaam. Doordat het negatieve energie absorbeert is het verstandig om deze steen regelmatig te reinigen.

Lichamelijk bevordert deze steen het immuunsysteem en de stofwisseling. Het werkt positief op het skelet, botten, osteoporose en gewrichten. Het heeft een gunstige invloed op het hart en hartritme stoornissen. Ook stimuleert het de groei van kinderen. 

De extra eigenschappen van Groene Calciet zijn dat het een steen is met een sterk reinigende werking. Het heft oude programma’s en starre overtuigingen op, het evenwicht van je geest wordt herstelt, het helpt om dat te laten gaan wat vertrouwd is en troost geeft, maar niet langer goed voor je is en stimuleert de communicatie en het omzetten van een beperkende situatie naar een positieve situatie. Het brengt optimisme en vrolijkheid, geeft je veerkracht, brengt balans en helpt bij het doorbreken van negatieve patronen. Het is een steen die je helpt om vanuit je hart te spreken en je de zachtheid die in jezelf zit opnieuw laat ontdekken.

Lichamelijk is de werking van deze steen gunstig voor het hart, artrose, artritis en kolieken.

  • Als je een stuk Groene Calciet in je tuin plaatst zorgt de energie van de steen voor sterke en mooie planten die goed groeien en dat je gewassen een goede opbrengst hebben. 

Groene Calciet kun je beter niet te veel met water reinigen.

Je koopt de Groene Calciet die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om de Calciet zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggen en je ziet wat weerspiegelingen van de achtergrond en het licht in het kristal. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.