info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Kathedraal kwarts 536 gram

Afmeting: ca. 7,5 x 9,8 cm en 8,3 cm hoog.   Gewicht: 536 gram. Kathedraal Kwarts:  Kathedraal Kwarts is goed te herkennen omdat ze op een kerk of een kathedraal lijken omdat ze aan één of meerdere zijden aangegroeide vlakken of facetten hebben. Het bevat de eeuwenoude wijsheid van de Akasha-kronieken en is een licht-bibliotheek die. . . Lees volledige productbeschrijving
99,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 7,5 x 9,8 cm en 8,3 cm hoog. 

Gewicht: 536 gram.

Kathedraal Kwarts: 

Kathedraal Kwarts is goed te herkennen omdat ze op een kerk of een kathedraal lijken omdat ze aan één of meerdere zijden aangegroeide vlakken of facetten hebben. Het bevat de eeuwenoude wijsheid van de Akasha-kronieken en is een licht-bibliotheek die je toegang kan geven tot alles wat in de hemelse gebieden en op aarde is gebeurd. Ook het verhaal van de weg die uw ziel door de tijd en daar voorbij heeft afgelegd is in het kristal beschikbaar. 

Het maakt het mogelijk voor je om spiritueel te evolueren en je kunt hem uitstekend gebruiken om contact te leggen met je Hogere zelf. Je plan voor je huidige incarnatie en de imperatieven en doel van je ziel worden geverifieerd. Dit kristal helpt je graag om je hart te openen en de grootste hoeveelheid bewustzijn en licht te verspreiden. Het staat je bij bij het ontwikkelen van je paranormale gaven en laat ons als mensen ervan bewust worden dat wij als wezens multidimensionaal zijn. 

Het bevat informatie van hoge beschavingen zoals Lemurië, Atlantis, de Maya’s en Egypte. Als je al begaafd bent kun je door dit kristal technieken ontwikkelen van een zeer hoog niveau. Het geeft je inzicht in je zieledoel, je plaats in het grotere geheel en in jezelf. Je kunt door dit kristal je vorige en toekomstige levens zien en dit kan je helpen om je karmische problemen op te lossen. Het geeft je een onpartijdig spiritueel beeld van levens in alle dimensies. Het geeft inzicht in welke keuze u heeft gemaakt in de lessen die de werkelijkheid zoals u die nu ervaart mede hebben vormgegeven. 

De communicatie met je gidsen en adviseurs wordt mogelijk gemaakt en het reinigt dharma en karma. Als je je afstemt op deze steen zul je zien dat je het geschenk zult leren te zien in de ervaringen die je tot op heden het meest traumatisch voor je waren. Daarnaast ondersteunt het je bij een uitdaging, een crisis en je spirituele evolutie. 

  • Deze kristallen zijn omdat ze je beschermen, ondersteunen en leiden voortreffelijke meditatie kristallen om te gebruiken tijdens de ontdekking van de spirituele domeinen.
  • Je kunt deze kristallen naast dat je ze met andere kristallen kunt gebruiken ook toepassen in combinatie met oliën, kruiden, verschillende lichtfrequenties en geluid
  • Omdat ze ons bijbrengen om een Nieuwe Aarde te creëren en om harmonieus samen te werken met anderen zijn het kristallen die bij uitstek geschikt zijn voor praktijken, meditatie groepen, bijeenkomsten of groepen. 


Je kunt Kathedraal Kwarts op alle manieren reinigen en opladen. 

Je koopt de Kathedraal kwarts die op de foto staat. Ik heb mijn best gedaan om de Kathedraal kwarts zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur kan iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggenen er kunnen weerspiegelingen van het licht en de achtergrond in zitten en de Kathedraal kwarts is gedeeltelijk doorzichtig. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.