info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Labradoriet sculptuur 1309 gram

Afmeting: ca. 12,9 x 5,2 cm en 10,9 cm hoog Gewicht:  1309 gram Titel: Labradoriet sculptuur 1309 gram Labradoriet heeft vaak een groene of grijze basis, dit kan ook in elkaar overlopen en bij de ene steen is het groen overheersend en bij de ander het grijs. Naast de basis kan Labradoriet in. . . Lees volledige productbeschrijving
99,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca.12,9 x 5,2 cm en 10,9 cm hoog

Gewicht:  1309 gram

Titel: Labradoriet sculptuur 1309 gram

Labradoriet heeft vaak een groene of grijze basis, dit kan ook in elkaar overlopen en bij de ene steen is het groen overheersend en bij de ander het grijs. Naast de basis kan Labradoriet in verschillende kleuren doorschijnen. Bijvoorbeeld rood, blauw, geel, groen, roze en violet. De violet en roze kleur zijn heel zeldzaam. Een donkere soort Labradoriet wordt Spectroliet genoemd. De transparante soort Labradoriet heet Goud Labradoriet en is goudgeel van kleur. Zowel de Labradoriet als de Spectroliet hebben putjes en oneffenheden, ook als deze getrommeld of gepolijst zijn.

Labradoriet verruimt je bewustzijn doordat het een mystieke, spirituele en beschermende steen is. Iedere vorm van energie die niet goed voor je is, wordt tegengehouden door een krachtveld die het Labradoriet om je aura heen zet. Hierdoor worden projecties van anderen afgebogen en kunnen anderen geen gebruik maken van jouw energie. Door dit hele proces wordt je aura steeds sterker en wordt jij je steeds bewuster van oude denkpatronen en weet deze te doorbreken en voorkomen. Nieuwetijds kinderen en HSP ers  hebben vaak baat bij deze steen, omdat de steen hen helpt om te kunnen aarden en dicht bij zichzelf te komen en ook te blijven. Labradoriet helpt om in je kracht te staan bij stress en angst. Naast dat Labradoriet je aura versterkt, beschermt het ook je aura. Doordat je aura beschermt wordt worden blokkades niet erger maar lossen ze langzamerhand op. 

Mentale en intuïtieve vermogens als helderziendheid, astraal reizen, aura readings, telepathie, toegang tot vorige levens en de communicatie met hogere gidsen worden vergroot door Labradoriet. De steen helpt bij het ontdekken van jezelf, en je wordt geholpen door de interdimensionale steen om bewust door sluier heen te kijken. Het is een beschermsteen voor sjamanen en magiërs die hen helpt om veilig tussen werelden te reizen. Het is de steen van mediamieke gaven waardoor je een medium wordt.

Labradoriet heeft lichamelijk op organen als de nieren, pancreas, milt, gal, lever en darmen een reinigende en kalmerende werking. Het helpt bij hyperventilatie en zorgt voor een betere ademhaling. Labradoriet helpt bij emotionele blokkades en ontregelingen van het hormonale systeem maar ook als je last hebt van jicht of reuma. Labradoriet is ook een steen tegen snurken.
Therapeuten die massages, meditaties, edelsteentherapieën en healingen geven gebruiken vaak Labradoriet. Ook mensen die zich bezighouden met ritueel en magisch werk is het een uitstekende steen. 

Elke kleur die de Labradoriet weergeeft heeft een eigen, extra werking.

Blauw : Ondersteunt je bij het praten en het uiten van jezelf. En het staat voor innerlijke verdieping, rust, communicatie en is verbonden met het vijfde chakra.
Groen : Geeft ondersteuning zodat je meer van jezelf kunt houden en beter naar je hart kunt luisteren. Het helpt je te ontwikkelen, maakt je vrij van emoties en geeft je de kracht om te groeien. Het is verbonden met het vierde chakra en activeert het rechtvaardigheidsgevoel.
Geel : Staat voor concentratie, het straalt levenswarmte en lichtkracht uit en helpt je aan je doel te werken. Het is verbonden met de zonnevlecht en helpt je bij het verwerken van ervaringen. 
Rood : Maakt je bewust van je doel en geeft je maximale energie. Het zet je met beide voeten op de grond en is verbonden met de eerste chakra.
Violet / Paars : Verbonden met het kruinchakra en is een goede steen om te gebruiken bij meditatie. Helpt je bij je spirituele ontwikkeling. 
Roze : Is verbonden met je hartchakra.

  • Een stuk Labradoriet dat je in een kamer zet beschermd deze kamer tegen “ongewenste bezoekers”
  • Je kunt de steen bij je dragen of neerleggen op een voor jou relevante plek.
  • Als kinderen die gevoelig zijn voor de drukte in de klas een labradoriet bij zich dragen hebben ze daar veel baat bij. 
  • Je kunt een Labradoriet hanger of trommelsteen gebruiken om je te beschermen tegen negatieve invloeden. 
  • Labradoriet helpt en beschermt tegen negatieve invloeden, mensen die veel omgaan met zieke mensen kunnen deze steen dus goed gebruiken om “heel” te blijven.
  • Als je de Labradoriet draagt legt het een beschermend veld om je aura heen, zodat je beter bij jezelf kan blijven, maar voor anderen kan je hierdoor afstandelijker over komen.
  • Vooral in tijden van verandering, kun je Labradoriet gebruiken tijdens de meditatie om beter naar binnen te kijken. 
  • Op je werkplek creëert Labradoriet een betere sfeer tussen jou en je collega's en bevorderd het de samenwerking.

Je kunt Labradoriet op alle manieren reinigen en opladen.

Je koopt de Labradoriet sculptuur die op de foto staan. Ik heb mijn best gedaan om de sculptuur zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan de sculptuur er iets anders uitzien dan ik heb kunnen vastleggen en zie je weerspiegelingen van de lampen en de achtergrond in de staatn. De kleur van Labradoriet verandert en wordt feller al naar gelang het licht op de steen valt. Ik heb de maten op het breedste stuk van de sculptuur gemeten.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.