info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Malachiet edelsteen en resonantie elixer in 20 ml druppelflesje

In het druppelflesje van 20 ml met malachiet edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten malachiet splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet,. . . Lees volledige productbeschrijving
17,50 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

In het druppelflesje van 20 ml met malachiet edelsteen en resonantie elixer, dat door mijzelf gemaakt is, zitten malachiet splitsteentjes in een 35% alcoholoplossing. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

Als u alcohol vervelend vindt of voor kinderen kun je de druppels eerst in een warme drank doen om de alcohol te laten verdampen.

Gebruik: Waar kun je deze malachiet edelsteen en resonantie elixer voor gebruiken:

  • Als je last hebt van hartkrampen kun je dit elixer gebruiken in combinatie met malachiet olie.
  • Als je last hebt van een hernia kun je dit elixer gebruiken en je rug insmeren met malachiet olie.
  • Als je last hebt van menstruatie problemen kun je dit elixer gebruiken en je buik insmeren met malachiet olie.
  • Als je je nieren wilt reinigen en je lichaam wilt ontgiften kun je dit elixer gebruiken en het niergebied insmeren met malachiet olie.
  • Als je last hebt van pijnlijke botten kun je dit elixer gebruiken in combinatie met het gebruik van malachiet olie en het dragen van een malachiet hanger. 

Het is belangrijk om het elixer dagelijks te gebruiken, hoeveel druppels per keer en wanneer en hoe vaak per dag test ik even voor u uit.

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.