info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Oranje Calciet 1493 gram

Afmeting: ca. 15,7 x 14,5 cm en 4,2 cm dik.   Gewicht: 1493 gram. Oranje Calciet:  De kleur van Oranje Calciet is licht tot levendig oranje, met witte insluitsels of banden. Het is een vrij zachte steen met in de meeste gevallen een doorzichtig glasachtige glans. Calciet is een steen die groei en. . . Lees volledige productbeschrijving
49,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Tags Calciet, Ruw, Oranje
Productomschrijving

Afmeting: ca. 15,7 x 14,5 cm en 4,2 cm dik. 

Gewicht: 1493 gram.

Oranje Calciet: 
De kleur van Oranje Calciet is licht tot levendig oranje, met witte insluitsels of banden. Het is een vrij zachte steen met in de meeste gevallen een doorzichtig glasachtige glans.

Calciet is een steen die groei en ontwikkeling stimuleert op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel vlak. Het is een steen die motiveert en die daadkracht, standvastigheid en zelfvertrouwen bevordert en hoop en moed geeft. Psychisch verbindt het de emoties met je intellect en je ontwikkelt daardoor emotionele intelligentie. Het maakt de geest kalmer, geeft innerlijke rust, stimuleert het vermogen om onderscheid te maken en verstevigd je geheugen. Het stimuleert het analytisch vermogen, je concentratie wordt bevordert en succes wordt aangetrokken. Energie wordt door Calciet versterkt en gereinigd. Het absorbeert negatieve energie uit de ruimte waar het in staat en het verwijdert stagnerende energie uit je lichaam. Doordat het negatieve energie absorbeert is het verstandig om deze steen regelmatig te reinigen.

Lichamelijk bevordert deze steen het immuunsysteem en de stofwisseling. Het werkt positief op het skelet, botten, osteoporose en gewrichten. Het heeft een gunstige invloed op het hart en hartritme stoornissen. Ook stimuleert het de groei van kinderen. 

De extra eigenschappen van Oranje Calciet zijn dat het een reinigende en sterk vitaliserende steen is die je emoties in balans brengt, angst verdrijft en helpt depressies te boven te komen. Het is een steen die helpt bij het oplossen van problemen en het potentieel te maximaliseren. Het geeft je levenslust, energie en vrolijkt je op. Het brengt een goede stemming en maakt je positief. 

Het is een steen die je creativiteit een boost geeft en je daardoor helpt om je problemen sneller op te lossen en het geeft je meer plezier in creatieve bezigheden.

Oranje Calciet heeft een positieve invloed op het voortplantingssysteem, de galblaas, spijsvertering, kolieken en darmproblemen, zoals obstipatie en de ziekte van Crohn. Gedurende de zwangerschap ondersteund het de ontwikkeling van de foetus.

De steen helpt bij het zuiveren en activeren van de tweede en derde chakra.

  • De oranje Calciet kan een ruimte verkwikken, lichter maken en de energie verhogen. 
  • Het is ook een leuke toevoeging op kinderkamers, het zal de kamers vrolijker maken en dit kan de angsten verlagen die kinderen s’nachts soms ervaren. 
  • Bij iemand die ernstig ziek is wordt het verwerkingsproces gestimuleerd en geeft de steen die persoon de kracht om beter met de ziekte om te gaan. 

Oranje Calciet kun je beter niet te veel met water reinigen. Je kunt Oranje Calciet wel even een middag in de zon leggen om op te laden maar doe dit nooit dagen achter elkaar want dan kan de intensiteit van de kleur verminderen. 

Je koopt de Oranje Calciet die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om de Calciet zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggenen je ziet wat weerspiegelingen van de achtergrond en het licht in het kristal. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.