info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Peridoot edelsteen en resonantie olie in 10 ml rollerflesje

In het roller flesje van 10ml met peridoot edelsteen en resonantie olie, dat door mijzelf gemaakt is, zit biologische Jojoba olie met peridoot splitsteentjes en biologische etherische ceder olie. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links. . . Lees volledige productbeschrijving
15,00 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

In het roller flesje van 10ml met peridoot edelsteen en resonantie olie, dat door mijzelf gemaakt is, zit biologische Jojoba olie met peridoot splitsteentjes en biologische etherische ceder olie. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

In de peridoot edelsteen en resonantie olie zit de volgende etherische olie verwerkt. 

 • Ceder olie: Is een olie die sterk aardend is en die een zuiverende en verzachtende werking heeft. Hij kalmeert, geeft kracht en waardigheid. Het heeft een ontstoppende werking op acné en een vette huid. Het is antiseptisch, het is ontsmettend en dood bacteriën, schimmels en virussen. 

Gebruik: Waar kun je deze peridoot edelsteen en resonantie olie voor gebruiken:

 • Als je last heb van opkomende hoofdpijn die veroorzaakt wordt door scherp licht kun je je slapen met deze olie insmeren.
 • Als je het gevoel hebt dat je de wereld op je nek neemt masseer dan de kromming in je bovenrug met deze olie in.
 • Als je last hebt van rugpijn door een beknelde zenuw (hernia) of van rugpijn door geestelijke en of fysieke overbelasting (zoals werken in een verkeerde houding) kun je de rug met deze olie insmeren. 
 • Je kunt deze olie bij de meeste aandoeningen van het zenuwstelsel zoals zenuwpijn door RSI of aangezichts verlamming gebruiken door de olie op de aangedane plek te smeren. 
 • Als je last hebt van de ziekte van lyme kun je je thymus insmeren en eventueel de peridoot elixer gebruiken. 
 • Als je last hebt van knobbels of verhardingen in je borsten kun je de borsten dagelijks met peridoot olie insmeren en daarbij een zilveren ketting met een peridoot dragen. 
 • Als je last hebt van menstruatieklachten kun je je heiligbeen chakra met deze olie inwrijven.
 • Als je last hebt van acné, een schilferige of vette huid kun je je talgklieren reguleren door de huid regelmatig met deze olie in te smeren eventueel in combinatie met gebruik van het peridoot elixer. 
 • Je kunt wratten in hun beginstadium laten verdwijnen door ze met deze olie in te smeren. 
 • Het insmeren van je thymus met deze olie heeft een positieve invloed op het immuunsysteem bij griep en andere infectieziekten. Eventueel kun je hierbij ook een peridoot hangertje op je thymus dragen. 

Het is belangrijk om de olie dagelijks te gebruiken, maar je mag de olie zo vaak gebruiken als je er behoefte aan hebt.

 

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.