info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Rookkwarts hangertje

Titel: Rookkwarts hangertje met oogje De hanger wordt met een waxkoord geleverd.   Rookkwarts is net als bergkristal een kristal dat bestaat uit Siliciumdioxide. De rokerige kleur is het gevolg van natuurlijke bestraling. Rookkwarts is lichtbruin, grijsbruin tot bruin en zwartbruin.   Rookkwarts is een materialiserende steen. Het vervult je wensen. De gedachte of. . . Lees volledige productbeschrijving
6,50 Voorraad: 3
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Titel: Rookkwarts hangertje met oogje

De hanger wordt met een waxkoord geleverd. 

Rookkwarts is net als bergkristal een kristal dat bestaat uit Siliciumdioxide. De rokerige kleur is het gevolg van natuurlijke bestraling. Rookkwarts is lichtbruin, grijsbruin tot bruin en zwartbruin. 

Rookkwarts is een materialiserende steen. Het vervult je wensen. De gedachte of wens die je in de rookkwarts stopt materialiseert snel. Hoe donkerder de steen is hoe sterker de materialisatie kracht is. 

Voor de werkplek is Rookkwarts uitstekend en verbetert je praktische- en organisatievaardigheden. Plaats Rookkwarts op je bureau op het werk of ergens in huis om de sfeer van conflicten of onderdrukte wrok te zuiveren. Het zal je helpen om dingen in de praktische wereld gedaan te krijgen en kan een slecht humeur ombuigen naar een goed humeur. Rookkwarts is een geweldige steen voor studenten omdat het focus en geduld geeft.

Doordat Rookkwarts negatieve energie kan transformeren en verwijderen, beschermt en reinigt Rookkwarts ook je aura. Rookkwarts geeft je zelfvertrouwen in jezelf en vertrouwen in je omgeving.

Rookkwarts is zeer krachtig aardende steen die kan worden gebruikt tijdens spirituele meditatie. Het kan helpen om terug te keren naar het fysieke lichaam en de wereld nadat je in hogere rijken hebt gewerkt. Door het gebruik van Rookkwarts tijdens de meditatie kan men een hogere bewustzijnsstaat bereiken, de barrières van alfa- en bèta staten wegnemen en helpen om te stoppen met elk mentaal gebabbel dat het bewustzijn opslokt. Het is een talisman voor de Wortelchakra, die een anker is voor de natuurlijke wereld, waardoor het opnieuw een vooraanstaande steen is voor meditatie. Rookkwarts vergemakkelijkt het aarden van spirituele informatie om je te helpen bij het begrijpen, ontvangen en integreren van berichten die tijdens diepe meditatie zijn ontvangen.

Rookkwarts is een zeer aardende en reinigende steen. Het bevorderd de concentratie, geeft een nuchtere en positieve houding en maakt dat je standvastige beslissingen kunt nemen. Rookkwarts is een transformerende steen. Fysiek werkt rookkwarts ontkrampend en bevorderd het herstel.

In belastende situaties en bij stress gerelateerde klachten is Rookkwarts een zeer goede steen om te dragen. De steen helpt om te accepteren, te ontspannen en los te laten. Ook biedt de steen weerstand tegen stressvolle invloeden, ondersteunt de steen bij wanhoop en moedeloosheid, zorgt de steen voor geestelijke veerkracht, versterkt de steen de levenswil en geeft vertrouwen dat het goed zal komen. Rookkwarts werkt gunstig op angst, nachtmerries en suïcidaliteit. 

  • Een Rookkwarts onder je bed of onder je kussen is goed om je nachtrust te verbeteren en helpt je beter te aarden tijdens je slaap.
  • Houd Rookkwarts in je hand om paniekaanvallen, angst, spanning of stress situaties te verlichten. Het helpt ook om zorgen en twijfel weg te nemen en om negatief denken af te weren. Rookkwarts helpt bij het loslaten van negatieve denkpatronen.

Rookkwarts kan op alle manieren gereinigd worden maar hij kan verkleuren als hij blootgesteld wordt aan veel zonlicht.

Je koopt een soortgelijke hanger als op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid zal de rookkwarts hanger er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat het rookkwarts gedeeltelijk doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. 

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.