info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Roze Amethist Hart met standaard 2065 gram

Afmeting: ca. 24,6 x 18,2 en 3,4 cm dik  Gewicht:  2065 gram Titel: Roze Amethist Hart 2065 gram Door de hematiet die in deze steen zit ontstaat de roze kleur. Dit verschilt van licht- tot zalmroze. Soms zitten er in de Roze Amethist ook calciet kristallen.   Oprecht en eerlijk, je ware ik. . . Lees volledige productbeschrijving
275,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 24,6 x 18,2 en 3,4 cm dik 

Gewicht:  2065 gram

Titel: Roze Amethist Hart 2065 gram

Door de hematiet die in deze steen zit ontstaat de roze kleur. Dit verschilt van licht- tot zalmroze. Soms zitten er in de Roze Amethist ook calciet kristallen. 

Oprecht en eerlijk, je ware ik ontdekken, vrede en rust in jezelf maar ook om je heen, het zijn allemaal eigenschappen waar de Roze Amethist je bij helpt. Het zorgt voor daadkracht en helpt bij twijfel, ook naar jezelf en naar anderen toe zorgt de steen voor volledige oprechtheid. Bij het verwerken van verdriet en pijn (bijv. bij rouwproces)helpt de Roze Amethist om toch open te blijven staan voor de mensen die om je geven en van je houden. De steen helpt je bij je meditatie door de spiritualiteit die de steen meebrengt, maar ook door de rustgevende werking.  Hij beschermt je tegen slechte karma uit het verleden, maar ook tegen negatieve energieën uit je omgeving. De Roze Amethist helpt je hart te genezen van emotionele wonden door hartchakra-versterking. 

Het hartchakra wordt door de liefdevolle Roze Amethist geopend en helpt je om liefde en vriendschap te geven en te ontvangen. Je  wordt geholpen om beter op je intuïtie te vertrouwen, een emotionele balans te creëren en je wordt geholpen een heldere geest te krijgen. De Roze Amethist bevorderd je lichaamsbeeld, je eigenwaarde, je positieve zelfbeeld en je eigenliefde. Doordat de hart- en kruin chakra's verbonden worden, wordt je aangemoedigd om spiritueel(vanuit gevoel) te leven. Onvoorwaardelijke liefde en mededogen groeit, en oud en nieuw trauma wordt genezen, zowel van dit leven als uit vorige levens. Je wordt op een prachtige liefdevolle manier in contact met je innerlijk kind gebracht, je vindt het kind in jezelf weer terug en helpt je om weer een “heel” mens te worden. Roze amethist leert je ook devotioneel te denken. Toegewijd zijn en is behulpzaam bij vasten.

Om een zachte, rustgevende sfeer in je ruimte te creëren is de Roze Amethist alles wat je nodig hebt. Niet alleen in je ruimte wordt rust gecreëerd maar ook in je geest. Om een goede nachtrust te hebben, kun je dus heel goed een Roze Amethist op je nachtkastje leggen. 

Je kunt het kristal in je werkruimte of in je leefruimte plaatsen. De steen maakt het onmogelijk voor negatieve energie om zich in de ruimte te vestigen door het uitstralen van positieve energie. Zwakke plekken of gaten in je aura worden door de Roze Amethist herstelt. In hart en ziel kun je door deze steen weer geluk en vrede voelen.

Je krijgt de kans om in volle overgave aan je ware doel te werken, door de innerlijke ervaring van waarheid en oprechtheid die de Roze Amethist bij je teweeg kan brengen. Op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau is het een sterk helende steen en bevat ook een grote kracht als tederheid, die zeer voedend is voor de ziel. Op verschillende manieren helpen en helen de stenen je. Naast  dat het zeer krachtig voor hart en hartchakra is, is het ook zeer krachtig voor de longen en wordt de Roze Amethist bij problemen in deze gebieden ook aangeraden. Negatieve energieën worden voorkomen dat ze kunnen aanhechten door de krachtige en beschermende vibratie. Een diep gevoel van “weten” spoelt waarschijnlijk over je heen als je de hele dag een Roze Amethist bij je draagt of bij je in de buurt houdt.

 

  • De Roze Amethist beschermt je ruimte tegen negatieve energie en vult de ruimte met sterke positieve vibraties. Leg de steen daarom op een plek waar je veel bent.
  • Zeer geschikt als cadeau, de liefde en tederheid wordt gevoeld doordat het hartchakra zich opent.
  • Je kunt de Roze Amethist goed gebruiken voor het leggen van edelstenen grids of voor edelstenen opleggingen, met als doel om je hartchakra te openen en je hart te genezen op een wijze die krachtig maar toch liefdevol en teder is.
  • Geschikt voor zwangere vrouwen, kinderen en baby’s. Zij worden door de de zeer liefdevolle en rustgevende energie beschermt. Als je de steen op een babykamer of kinderkamer legt, leg de steen buiten bereik van kinderhandjes.
  • De Roze Amethist is een breekbare, dus broze steen. Een paar korreltje verliezen is niet ongebruikelijk bij deze steen.

De Roze Amethist kun je op allerlei manier reinigen en opladen.

Je koopt het roze amethist hart die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om het hart zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan het roze amethists hart  er iets anders uitzien dan ik heb kunnen vastleggen. Je ziet ook weerspiegelingen van de lamp en de achtergrond die ik gebruik. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die ik geprobeerd heb. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.