info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Rudraksha armband zwart draad

Afmeting: De armband is verstelbaar en past voor elke volwassene. Rudraksha armband zwart draad: Deze armband past om elke pols doordat je het uiteinde kunt verstellen. Het is gemaakt van gevlochten gekleurd draad met 1 grote Panchmukhi/ 5 Mukhi Rudraksha. De armband is zeer gunstig om te dragen en is effectief. . . Lees volledige productbeschrijving
9,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: De armband is verstelbaar en past voor elke volwassene.

Rudraksha armband zwart draad:
Deze armband past om elke pols doordat je het uiteinde kunt verstellen. Het is gemaakt van gevlochten gekleurd draad met 1 grote Panchmukhi/ 5 Mukhi Rudraksha.

De armband is zeer gunstig om te dragen en is effectief voor een goede gezondheid en voor je gemoedsrust. De Panchmukhi Rudraksha armband ziet er erg mooi uit als je hem om hebt.

De uitleg van 5 mukhi Rudraksha
5 mukhi Rudraksha is gezegend door Shiva zelf en kan verschillende soorten zonden verwijderen die zijn begaan door verboden handelingen. De drager wordt lange tijd door de goden zelf geëerd. 5 mukhi Rudraksha is verbonden met de planeet Jupiter de guru van de Goden. Het maakt je eigen leraar in je wakker. Het helpt je je eigen uniekheid te ontwikkelen, leren, optimisme groei en mentale en spirituele groei.

Algemene informatie over de Rudraksha’s
Een Rudraksha is een bes van de heilige Elaeocarpus boom. De naam komt uit de hindoestaanse mythologie en betekent de tranen van Shiva. Toen Shiva mediteerde op het welzijn van de mensheid liet Shiva tranen van medeleven vloeien en waar die tranen de aarde raakten groeien de rudraksha bomen. Rudraksha's worden spiritueel gedragen en gebruikt bij meditatie en voor hun genezend en transformerend effect. De onderverdelingen van de rudraksha heten mukhi’s er zijn rudraksha’s die uit 1 mukhi bestaan tot 21 mukhi. Je kunt zien uit hoeveel mukhi’s een rudraksha bestaat door te kijken hoeveel lijnen de rudraksha wordt opgedeeld. Rudraksha’s met verschillende mukhi’s hebben specifieke eigenschappen en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Bepaalde Rudraksha’s zijn zeer zeldzaam en kostbaar. De 5 Mukhi rudraksha die Lord Shiva vertegenwoordigd is de meest gebruikte rudraksha en is geschikt voor iedereen.

Je ontvangt de Rudraksha armband die op de foto staat. Ik heb de armband zo goed mogelijk op de foto gezet maar de kleur en maat kan iets afwijken van de foto. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben. Daardoor lijken de Mukhi’s wat roder maar ze zijn wat bruiner.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.