info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristalpunten Symbolen Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Rudraksha Attractie armband

Afmeting: De armband is verstelbaar en past voor elke volwassene. De 6 Mukhi Nepal Rudraksha’s zijn ongeveer 1,7 tot 1,9 cm, Rudraksha Attractie armband:Deze aantrekkings armband, gemaakt van 13 kralen 6 Mukhi Rudraksha (Nepal), is voor de aantrekkingskracht en charisma, hier staat de heersende planeet Venus ook voor. De. . . Lees volledige productbeschrijving
133,00 Voorraad: 2
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: De armband is verstelbaar en past voor elke volwassene. De 6 Mukhi Nepal Rudraksha’s zijn ongeveer 1,7 tot 1,9 cm, 

Rudraksha Attractie armband:
Deze aantrekkings armband, gemaakt van 13 kralen 6 Mukhi Rudraksha (Nepal), is voor de aantrekkingskracht en charisma, hier staat de heersende planeet Venus ook voor. De armband is gezegend en energiek volgens Shastra. Dit merk je aan de positieve uitstraling van de drager van de armband.


De 6 Mukhi Rudraksha staat voor het helpen verbeteren van communicatieve vaardigheden en is heel goed voor het intellect. De drager wordt gezegend met een vaste geest. Bij het dragen van de armband versterkt je positieve uitstraling,intelligentie en wilskracht en die beïnvloed daardoor anderen weer. Je vertrouwen wordt herstelt, je angst wordt verwijderd en je krijgt charisma. Gevoel van evenwicht wordt geprojecteerd bij de drager van de Rudraksha Attractie Armband.

Algemene informatie over de Rudraksha’s
Een Rudraksha is een bes van de heilige Elaeocarpus boom. De naam komt uit de hindoestaanse mythologie en betekent de tranen van Shiva. Toen Shiva mediteerde op het welzijn van de mensheid liet Shiva tranen van medeleven vloeien en waar die tranen de aarde raakten groeien de rudraksha bomen. Rudraksha's worden spiritueel gedragen en gebruikt bij meditatie en voor hun genezend en transformerend effect. De onderverdelingen van de rudraksha heten mukhi’s er zijn rudraksha’s die uit 1 mukhi bestaan tot 21 mukhi. Je kunt zien uit hoeveel mukhi’s een rudraksha bestaat door te kijken hoeveel lijnen de rudraksha wordt opgedeeld. Rudraksha’s met verschillende mukhi’s hebben specifieke eigenschappen en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Bepaalde Rudraksha’s zijn zeer zeldzaam en kostbaar. De 5 Mukhi rudraksha die Lord Shiva vertegenwoordigd is de meest gebruikte rudraksha en is geschikt voor iedereen.

Je ontvangt een soortgelijke Rudraksha Attractie armband als op de foto staat. Ik heb de armband zo goed mogelijk op de foto gezet maar de kleur en maat kan iets afwijken van de foto. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben. Daardoor lijken de Mukhi’s wat roder maar ze zijn wat bruiner.