info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Shift Kristal 38 gram

Afmeting: ca. 5 cm x 2,8 cm x 2,3 cm Gewicht: 38 gram Shift kristal: Shift kristal is wit of kleurloos en heeft vele facetten en zijn gelaagd en getand met binnenruimten. Bij dromen, manifestatie en meditatie kun je de Shift Kristal uitstekend gebruiken. Je moet wel openstaan voor wat het Shift. . . Lees volledige productbeschrijving
16,00 Voorraad: 0
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 5 cm x 2,8 cm x 2,3 cm

Gewicht: 38 gram

Shift kristal:

Shift kristal is wit of kleurloos en heeft vele facetten en zijn gelaagd en getand met binnenruimten.

Bij dromen, manifestatie en meditatie kun je de Shift Kristal uitstekend gebruiken. Je moet wel openstaan voor wat het Shift kristal je biedt want eenmaal ervaren effecten kun je niet meer ongedaan maken en die effecten kunnen heel sterk zijn waarmee je diepe traumatische ervaringen kunt uitwerken. De steen verduidelijkt en opent geneeskrachtig het evolutiepad voor je en je wordt vaak en vrijwel gelijk op je zielenpad verschoven. Deze steen werkt als katalysator en zal alles wat voor jou geen functie meer heeft, op welk niveau dan ook weghalen. Het kristal roept jou als jij klaar bent voor zo’n grote verandering. Tijdens het mediteren kun je vragen of het Shift kristal je de weg wil wijzen. Je kunt het kristal ook bij je dragen of onder je kussen leggen. Zorg dat je ervoor openstaat om signalen en informatie uit het universum te ontvangen.

Het kristal leert je om emotioneel onafhankelijk te zijn en te beseffen dat jijzelf verantwoordelijk bent voor je welzijn en geluk. Het besef is totaal onafhankelijk van een uitwendige bron, dus ook niet van je geliefde of familie. Je bepaald dat allemaal zelf. Het zeer krachtige Shift kristal kan je ook helpen om het gevoel van afgescheidenheid, totale isolatie en eenzaamheid te verwerken. De steen laat je merken met alles om je heen verbonden te zijn, met het hoogste energieveld. Het Goddelijk energieveld wordt naar beneden gehaald om je vervolgens vanuit dit veld met je ware mens- zijn te verbinden. Je krijgt informatie die voor jou van belang is zonder hierbij na te hoeven denken als het kristal afgestemd is op de stilte en de essentie van het Godsbewustzijn. Je wordt verbonden met Al Wat Is. Vanuit je hoogste chakra’s brengt het kristal deze energie naar je lichaam zodat je totaal in verbinding staat met jezelf, je emoties en de wereld om je heen. De zielen-evolutie en multidimensionale cellulaire healing wordt bevorderd doordat het kristal voorbij het fysieke bestaansniveau werkt.

De steen heeft het vermogen om je op spirituele vlak mee te nemen naar wild enthousiasme, hierbij laat je alles achter wat je beperkt of hindert en maakt het mogelijk dat je een piek in hoogste creativiteit en gelukzaligheid ervaart. 

Je kunt het Shift kristal op allerlei manieren reinigen en opladen.

Je koopt het shift kristal die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan het shift kristal er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat shift kristal doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van de lamp en waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. 

De maten van dit shift kristal zijn op het breedste stuk gemeten.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.