info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Shiva Lingam 3690 gram

Afmeting: ca. 21 cm hoog en diameter 10,5 cm. Gewicht: 3690 gram. Shiva Lingam uit de rivier Narmada: Shiva Lingam uit de rivier Narmada wordt ook wel Narmada Lingam of Bana Lingam genoemd. Leer het belang van deze meest heilige steen die op onze aarde voorkomt. Het heeft de energie en frequenties. . . Lees volledige productbeschrijving
125,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 21 cm hoog en diameter 10,5 cm.

Gewicht: 3690 gram.

Shiva Lingam uit de rivier Narmada:
Shiva Lingam uit de rivier Narmada wordt ook wel Narmada Lingam of Bana Lingam genoemd.

Leer het belang van deze meest heilige steen die op onze aarde voorkomt. Het heeft de energie en frequenties van alle andere edelstenen en kristallen in zich. Ook die nog ontdekt moeten worden.

Bana Lingam wordt ook Narmada Lingam genoemd omdat deze Shiva Lingam in de Narmada Rivier gevonden wordt. Waar een Narmada Lingam is, daar woont Heer Shiva.

Het bezit van Bana Lingam wordt als het meest gunstige beschouwd en wordt verondersteld een Goddelijk leven, vrede, nageslacht, geluk, rijkdom, roem en voorspoed, deugdzaamheid en karakter te brengen.

De "Yoga Sara" zegt dat een persoon, door alleen 's ochtends vroeg aan de Bana Lingam te denken, succes zal behalen bij alle taken van de dag. Narmadeshwar Shivling heeft een mysterieuze superkracht die focus en concentratie van de geest induceert en tevens helpt bij het focussen van de aandacht. Oude wijzen en zieners van India hebben aanbevolen, voorgesteld voor de aanbidding van Narmada Shiva Lingam, zodat iedereen contact kan maken met Lord Shiva. Hier begint de helende energie van deze spirituele helende steen. De verbinding is de factor die ervoor zorgt dat deze Narmada Lingam zijn energie blijft verspreiden.

De Narmada Lingam uit de Narmada Rivier geneest en reinigt je meridianen. Het opent al je chakra's om problemen en blokkades op te lossen, activeert en laat je kundalini energie stromen. Verder ontwikkelt en verruimt het je aura. Het wekt de energiecentra, activeert en ontwikkeld je Sri Chakra en brengt gevoelens van vrede en welzijn. Het verbetert persoonlijke of groepsmeditaties voor een duidelijkere stroom van energieën.

Iedere Narmada Lingam heeft de energie van Brahma (Schepper), Vishnu (onderhouder), Shiva (transformeerder) en is door de Goden in de andere dimensies aanbeden en geactiveerd met een doel en is een zuivere krachtige guru op zich. De vlekken en kleuren zijn de vrouwelijke energieën, Shakti. Dus een Narmada Lingam is Shiva Shakti in één. Hierdoor is de Narmada Lingam bezielt en altijd werkzaam.

Door een mantra met toewijding te chanten op de Narmada Shiva Lingam wordt je in die mantra geïnitieerd. De mantra wordt dan opgeladen door middel van energie en dit is gelijk aan het initiëren door een guru. Een Narmada Lingam hoeft niet opgeladen, geactiveerd of ontladen te worden. De Goden, het universum sturen de energie door de Narmada Lingam waardoor alles transformeert. De energie komt in de omgeving en de wereld terecht het neemt toe in frequentie en de energie vermeerdert. Een Narmada Lingam of Annalingam heeft de energieën en frequenties van alle edelstenen en kristallen in zich.

Natuurlijke kristallen en edelstenen, yantras en Sri Chakra en murtis worden geactiveerd en gebalanceerd en brengen hierdoor harmonie in de omgeving door de heersende negatieve energieën te transformeren naar positieve vibraties.

Narmada Shivling geeft je een gelukkige en hartelijke relatie, een gezonde gelukkige relatie tussen man en vrouw. Paren die Narmadeshwar Shivling in hun huis plaatsen en aanbidden, zijn gezegend met de zegeningen van Lord Shiva en Shakti.

In huis geplaats brengt het voorspoed, harmonie, welvaart, zuivering en bescherming tegen de zwaarste magische invloeden. Ook brengt het geloof en verbinding met het Goddelijke. Shiva zal je doordringen en je zult altijd op het kern van je leven gefocust zijn. Nardadeshvar Shiva Lingam ontwikkelt je concentratie en focus. In een kantoorruimte geplaatst brengt het voorspoed en succes.

De Bana Lingam is het meest heilige symbool van Heer Shiva die goddelijke energie uitstraalt. Het heeft, vergeleken met elke steen op aarde, de hoogste frequentie van trillingen en het verschijnt slechts op één plaats op de hele planeet aarde. Dit is in de heilige rivier Narmada. De Banalingas zijn uit zichzelf gemanifesteerde Shiva Lingams die vorm hebben gekregen in de heilige rivier de Narmada, in het centrale westelijke deel van India. Dit is de reden waarom de Bana Lingams ook bekend staan als de Narmada Banalingas of Narmadeshwar Shivalingas.

Een Narmada Lingam heeft de energie van alle andere edelstenen en kristallen in zich.

Het universum is in een kubusvorm geschapen. De sterren, planeten, galaxys en de schepping is in een lingam vorm. De Shiva Lingam vertegenwoordigt de gehele schepping. De totale schepping van alle wezens, sterren, planeten, dimensies, competenties, kwaliteiten en vaardigheden, verleden, heden en toekomst. De totale kennis van de schepping en ook de Sri Chakra bevindt zich in de Lingam.

De rechtopstaande eivorm van de Narmada Bana Lingam vertegenwoordigt het pure bewustzijn van Lord Shiva en de heilige markeringen op de heilige steen, die sterk verschillen van steen tot steen, vertegenwoordigen het interactieve aspect van de Godin Shakti (de heilige gemalin van Lord Shiva), het Goddelijke zaad die wordt bevrucht om de creatieve kracht in de dans van de Kosmos te manifesteren. Samen vertegenwoordigen ze de unie van de allerhoogste mannelijke en allerhoogste vrouwelijke energieën, Shiva en Shakti: Shiva Sakti, de Heelheid en Eenheid. Het moet ook worden begrepen dat de Narmada Shiva Lingam de Goddelijke vermenging van kennis (Shiva) en wijsheid (Shakti) vertegenwoordigt. Dit is precies hetzelfde concept dat wordt uitgedrukt door het concept 'Yin' en 'Yang'. De heilige Shiva Lingam wordt algemeen beschouwd als de 'vorm van het vormloze Shiva, God.

Je koopt de Shiva Lingam die op de foto’s staat. Ik heb de steen zo goed mogelijk gefotografeerd maar je kunt op de foto’s een weerspiegeling van de lamp en de achtergrond die ik gebruik om de foto’s te maken zien en de kleur kan iets afwijken. De diameter is op het breedste stuk gemeten. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben. 

Tekst geschreven door Sattia Sewnath

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.