info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen sieraden Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Shungiet sticker rond klein

Afmeting: diameter ca 2 cm. Shungiet sticker rond klein: Elektromagnetische velden gegenereerd door mobiele telefoons hebben een negatief effect op uw gezondheid. De Shungit-plaat beschermt tegen de elektromagnetische invloeden van mobiele telefoons in het bereik van 900 MHz tot 1800 MHz en hoger. Het is bewezen dat de Shungit-plaat een groot. . . Lees volledige productbeschrijving
7,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: diameter ca 2 cm.

Shungiet sticker rond klein:
Elektromagnetische velden gegenereerd door mobiele telefoons hebben een negatief effect op uw gezondheid.


De Shungit-plaat beschermt tegen de elektromagnetische invloeden van mobiele telefoons in het bereik van 900 MHz tot 1800 MHz en hoger. Het is bewezen dat de Shungit-plaat een groot gedeelte van de straling absorbeert.

Shungiet is een natuurlijk materiaal met een uniek georganiseerde kristalstructuur gebaseerd op koolstof. De kleur van Shungiet kan variëren van antraciet grijs tot diep zwart.

Instructies voor veilige bevestiging: Bevestig de plaat aan de achterkant van de telefoon na het verwijderen van de tape.

Je ontvangt een soortgelijke Shungiet sticker als op de foto staat. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.