info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Sugar Blade Kwarts 19 gram

Afmeting: ca. 4,1 cm x 2,2 cm x 1,9 cm Gewicht: 19 gram Sugar Blade Kwarts Sugar Blade Kwarts worden gevonden in Mina Gerais en zijn hele bijzondere Lemurische kristallen die pas sinds kort ontdekt zijn. De kwarts dankt zijn benaming aan het kristallijne coating laagje, deze lijkt op een suikerlaagje. Sugar Blade Kwarts. . . Lees volledige productbeschrijving
9,50 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 4,1 cm x 2,2 cm x 1,9 cm

Gewicht: 19 gram

Sugar Blade Kwarts

Sugar Blade Kwarts worden gevonden in Mina Gerais en zijn hele bijzondere Lemurische kristallen die pas sinds kort ontdekt zijn. De kwarts dankt zijn benaming aan het kristallijne coating laagje, deze lijkt op een suikerlaagje. Sugar Blade Kwarts komt in verschillende soorten voor zoals Tangerine, Golden Healer en Lithium. Daarnaast heb je nog witte kristallen die van binnen licht citrien zijn. Door de verschillende soorten heeft elk kristal ook zijn eigen energie. Automatisch kies je het exemplaar die het beste bij jouw energie past. Van binnen zijn ze transparant maar aan de buitenkant zijn bijna alle exemplaren bedekt met een laag vol etsen en coderingen. Het kristal laat ons onze zuivere binnenkant zien en hoe wij na een lange incarnatie cyclus getekend kunnen zijn van buiten, met groeven, littekens en met allemaal prachtige ervaringen die wij met ons meedragen, maar dat de kern van ons, ons licht, glashelder is. 

De Sugar Blade Kwarts resoneert sterk met het Hogere zelf en met de soma- en zielen ster chakra. De steen helpt je om op de reikwijdte van je spirituele identiteit af te stemmen en je te helpen deze aan de wereld te laten zien. Sugar Blade Kwarts draagt een hologram van je multidimensionale zelf en de levenskracht-energie van Alles Wat Is in zich. Door de steen wordt je geholpen met de oneindigheid van het bestaan, met jezelf te verbinden met je Hogere zelf en bij het kiezen van je levensrichting. Welke deuren naar het verleden je af kunt sluiten en met welke deur je naar de toekomst gaat laat dit kristal je zien. 

Om met buitenaardsen in contact te komen kun je deze steen heel goed gebruiken zodat je toegang krijgt tot de lessen van deze wezens. Als je graag wilt weten van welke ster je afkomstig bent, leg je de Sugar Blade Kwarts op je soma of sterrenpoort chakra. De steen activeert je voorhoofd- en soma chakra's en brengt je hart en ziel tot eenheid. Voor metafysische vaardigheden die in vorige levens geblokkeerd zijn, bieden deze bijzondere en zeldzame stenen een diepe healing en helpt je helderziendheid te openen. Sugar Blade Kwarts geeft troost aan mensen die de aarde niet als hun thuis ervaren. De fysieke incarnatie wordt aangenamer gemaakt en beschermt die door het lichtlichaam in het fysieke te aarden. Om het lichtlichaam te genezen werkt het kristal voorbij het fysieke bestaansniveau.

Je koopt de Sugar Blade Kwarts die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om de Sugar Blade Kwarts zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan de Sugar Blade Kwarts er iets anders uitzien dan ik heb kunnen vastleggen. Je kunt ook weerspiegelingen van de lamp in de Sugar Blade Kwarts zien. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.