info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Tijgerijzer Waxinelichthouder 1065 gram

Tijgerijzer Waxinelichthouder  Afmeting: ca. 11,1 x 9,3 cm en 5,6 cm hoog  Gewicht: ca. 1065 gram U krijgt de Tijgerijzer Waxinelichthouder met een waxinelichtje.  De Waxinelichthouder is aan de onderkant voorzien van een vilt laag zodat het geen krassen maakt. Tijgerijzer: Tijgerijzer is een combinatie van Tijgeroog, Hematiet en Rode Jaspis en verenigt de werking van. . . Lees volledige productbeschrijving
25,50 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Tijgerijzer Waxinelichthouder 

Afmeting: ca. 11,1 x 9,3 cm en 5,6 cm hoog 

Gewicht: ca. 1065 gram

U krijgt de Tijgerijzer Waxinelichthouder met een waxinelichtje. De Waxinelichthouder is aan de onderkant voorzien van een vilt laag zodat het geen krassen maakt.

Tijgerijzer:
Tijgerijzer is een combinatie van Tijgeroog, Hematiet en Rode Jaspis en verenigt de werking van alle drie in zich. Het is een steen met een gestreept patroon die verschillende tinten bruin rood en goud kan bevatten met banden van hematiet. 

Tijgerijzer is een echte krachtsteen, het verhoogt je energiestromen en het is een steen die aarding brengt. De steen helpt je als je opnieuw begint en bij veranderingen en werkt creativiteitsbevorderend. Het vermindert fobieën en angst, helpt je bij het afronden van het oude en bij het opstarten van een nieuw begin. Dit maakt het een steen die veranderingen goed begeleid. Het geeft je meer draagkracht, de kracht om voor je eigen mening uit te komen en leert je om je duidelijk uit te spreken. Als je met problemen of ingewikkelde vraagstukken zit helpt het je praktische oplossingen te vinden. Het stimuleert creativiteit en artistieke vaardigheden. Het is een steen die de opname van vitamine B en ijzer bevordert en nieuwe energie geeft. Het stimuleert je vitaliteit. Het kan je helpen als je je op emotioneel, fysiek of mentaal vlak opgebrand en uitgeput voelt. 

Lichamelijk is het een verwarmende steen en kan het je helpen bij (chronische) vermoeidheid en uitputting. Het heeft ook een gunstige uitwerking op de benen, trombose, voeten, bloed en de maag. Het stimuleert de bloedcirculatie en het zuurstoftransport. Het is ook een steen die je kan ondersteunen om van een verslaving af te komen.

  • Als je gedurende je meditatie een tijgerijzer in je handen houdt kun je in jezelf ervaren wat er op paranormaal of lichamelijk vlak gebeurt. 

Je kunt Tijgerijzer beter niet te veel met water reinigen. 

Je koopt de Waxinelichthouder die op de foto staat. Ik heb mijn best gedaan om de Waxinelichthouder zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur kan iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggen en je kan wat weerspiegelingen van het licht en de achtergrond zien. Ons is opgevallen dat de foto in google chrome roder lijkt dan in andere browsers die wij geprobeerd hebben.

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.