info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Welkom in de webwinkel van Kristal Koningin Miranda

Mijn naam is Miranda Brookman en ik wil je graag welkom heten in mijn webshop.

De producten die ik in deze webwinkel verkoop zijn door mij met de grootst mogelijke zorg handmatig uitgekozen en gecontroleerd. Ik verkoop ze alleen als ik hier achter kan staan. De kristallen, edelstenen en mineralen die ik verkoop zijn van hoge kwaliteit en hebben een goede energie. Ik verkoop veel exclusieve edelstenen en kristallen in mijn webwinkel.

Kristal koningin Miranda staat voor kwaliteit en als ik een steen of hanger voor u uit mag testen kunt u ervan op aan dat ik dit integer en kundig doe. Ik kan ook een edelsteen voor u uittesten die het beste bij u in de ruimte past.

Alle edelstenen, kristallen en mineralen die je in mijn webwinkel koopt hebben hun eigen werking maar bevatten ook de geweldige Indradhanush energie. De letterlijke betekenis is rainbow / regenboog- energie en is van Durga Devi de hoogste energie op Aarde. Indradhanush heeft een aanwezig bewustzijn van Shiva. Het brengt je liefde, vrede, ordelijkheid en intelligentie in jou en je omgeving. Vrede, liefde en comfortabiliteit wordt gecreëerd in jouw wereld. De energie blijft permanent in de edelstenen, kristallen en mineralen aanwezig.

Uiteraard koop je het product dat op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om de foto’s zo duidelijk mogelijk te maken en de kleuren en vormen goed te laten overkomen. Dit vind ik belangrijk zodat de eigenheid goed zichtbaar is. Hou er wel rekening mee dat het kan voorkomen dat een product in werkelijkheid op sommige punten afwijkt. Denk dan aan een andere licht inval, weerspiegeling, vormen die niet goed zichtbaar zijn, een achtergrond die het product beïnvloed, kleuren die afwijken, enzovoort. Ook de kleurinstellingen van het beeldscherm waarop je de producten bekijkt en de webbrowser hebben hierop invloed. De afmetingen die erbij vermeld staan zijn over het breedste stuk gemeten.

Heeft u speciale wensen of zoekt u iets wat niet in mijn webwinkel staat, schroom dan niet en vraag mij naar de mogelijkheden. Ik ben druk bezig om mijn hele voorraad in de webwinkel te zetten.

Het is ook mogelijk om op afspraak mijn webshop in Nijverdal te bezoeken zodat u de stenen zelf kunt bekijken.