info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Zilveren ketting met gourmet-schakels 45 cm

Zilveren ketting met gourmet-schakels: Metaal: 925 sterling zilver Lengte: 45 cm Dikte: 1,7 mm Allergie-informatie: bevat geen nikkel of cadmium Wij hebben ons best gedaan om de ketting zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en de ketting er iets anders uitzien dan. . . Lees volledige productbeschrijving
12,00 Voorraad: 2
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Zilveren ketting met gourmet-schakels:

Metaal: 925 sterling zilver

Lengte: 45 cm

Dikte: 1,7 mm

Allergie-informatie: bevat geen nikkel of cadmium

Wij hebben ons best gedaan om de ketting zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en de ketting er iets anders uitzien dan wij hebben kunnen vastleggen. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.