info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Zwarte Toermalijn Ruw 623 gram

Afmeting: ca. 4,3 x 9,8 cm en 7,2 cm hoog.   Gewicht: 623 gram. Zwarte Toermalijn Ruw: Zwarte Toermalijn is zwart van kleur en kan soms sporen van Mica bevatten. Het wordt ook wel Schörl genoemd. Toermalijn is een sterk reinigende en beschermende steen. Het is een aardende steen en creëert balans tussen geest en. . . Lees volledige productbeschrijving
47,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 4,3 x 9,8 cm en 7,2 cm hoog. 

Gewicht: 623 gram.

Zwarte Toermalijn Ruw:
Zwarte Toermalijn is zwart van kleur en kan soms sporen van Mica bevatten. Het wordt ook wel Schörl genoemd.

Toermalijn is een sterk reinigende en beschermende steen. Het is een aardende steen en creëert balans tussen geest en lichaam. Toermalijn werkt alsof het een schild is dat om je energieveld heen gezet wordt. Daardoor helpt het bij het op afstand houden en afvoeren van negatieve energie en kan ook negatieve energie in positieve energie omzetten. Het brengt het lichaam, de emoties en de chakra’s in balans doordat het negatieve energie verwijdert en je aura en je lichaam reinigt. Dit stimuleert, begrip, voorspoed, zelfvertrouwen, ontspanning en vermindert angst, het aannemen van een slachtofferrol en blokkades. Het helpt je om een zelfverzekerde en ontspannen houding aan te nemen en het helpt je om in je kracht te gaan staan. Het is ook een hele goede steen voor de tuin en voor planten want het bevordert hun groei en houdt ongedierte op afstand.

De extra eigenschappen van Zwarte Toermalijn zijn dat het één van de bekendste stenen is om je te beschermen tegen negatieve energie en straling. Het heeft een beschermende werking tegen straling van apparaten als mobiele telefoons en computers, elektromagnetische straling, chemicaliën, milieuvervuiling en wateraders maar ook tegen negativiteit zoals boosheid, vervloekingen, zwarte magie, spanningen, angst en negatieve gedachten. De steen werkt daarom ontspannend, vergroot de vitaliteit en stimuleert logisch en rationeel denken. 

Voor hooggevoelige personen (HSP) is Zwarte Toermalijn een steen die je beschermt als je omgeving veel energie bij je weg neemt. Houd er wel rekening mee dat kinderen en mensen die neerslachtig zijn er last van kunnen hebben dat de steen zo krachtig is. In dat geval kun je beter een steen met een mildere werking gebruiken zoals bijvoorbeeld een lepidoliet. 

Op lichamelijk gebied heeft het een gunstig effect op dyslexie en het immuunsysteem. 

  • Een Zwarte Toermalijn op uw nachtkastje helpt u om vredig en rustgevend te slapen.
  • Zet een Zwarte Toermalijn bij uw laptop of andere elektronische apparatuur dan beschermt het tegen de straling.
  • Als je de Zwarte Toermalijn in een ruimte zet beschermt de steen je tegen negatieve energie.

Je koopt de Zwarte Toermalijn die op de foto staat. Ik heb mijn best gedaan om de Zwarte Toermalijn zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur kan iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggenen kunnen er weerspiegelingen van de lamp en de achtergrond in zitten. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.