info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Amethist cluster Uruguay op standaard 1100 gram

Afmeting: ca. 9,1 x 15,5 (hoogte steen) / 19,2 ( hoogte totaal) x 7,8 cm dik Gewicht: 1100 gram. Amethist cluster Uruguay op standaard: Amethist is een kwartssoort variërend in kleur van lila tot donker paars. Amethist staat bekend als één van de meester-kristallen als het gaat om spiritualiteit. Een Amethist is. . . Lees volledige productbeschrijving
193,50 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca. 9,1 x 15,5 (hoogte steen) / 19,2 ( hoogte totaal) x 7,8 cm dik

Gewicht: 1100 gram.

Amethist cluster Uruguay op standaard:

Amethist is een kwartssoort variërend in kleur van lila tot donker paars.

Amethist staat bekend als één van de meester-kristallen als het gaat om spiritualiteit. Een Amethist is een meditatieve en kalmerende steen die balans, geduld en vrede bevordert.

Amethist helpt je om te zuiveren en je karmische last los te laten omdat het de energie van de paars violette vlam van de opgestegen meester St. Germain in zich draagt. Amethist is een hulpmiddel om ervaringen een plek te geven en geeft inzicht in gevoelszaken. Bij het verwerken van verlies, rouw en trauma’s brengt de steen verlichting en zorgt de steen ervoor dat je geleidelijk naar het volgende stadium wordt gebracht. Als je Amethist in de ruimte plaatst waar haar iemand zijn of haar laatste fase van zijn aardse leven doorbrengt dan helpt het de stervende om gemakkelijker over te gaan. 

Amethist wekt hoger bewustzijn op en faciliteert meditatie, visualisatie en intuïtie. Het kan u helpen om verstandige beslissingen te nemen zonder emotionele verwarring. Het bevordert het gezond verstand, geeft inzicht en helpt bij het loslaten van haat en angstgevoelens. Het transformeert negatieve emoties. Amethist transformeert drift, haat, angst, verdriet, heimwee en onverwerkte ervaringen. 

Amethist helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Het kan je helpen om onbehulpzame gewoonten te doorbreken en naar hogere bewustzijnstoestanden te gaan. Deze gewoonten kunnen fysiek of mentaal zijn, zoals negatieve gedachten. Het is een krachtige steen die een lichtbel rond de drager creëert, psychische aanvallen afweert en negatieve energie transformeert.

De Amethist versterkt de concentratie en geeft kracht en inzicht. Ook geeft het stabiliteit en balans in alle situaties die voorkomen. Amethist is een steen voor hersenfuncties, cognitieve vermogens, inspiratie, spiritualiteit en om slechte gewoonten en verslavingen af te leren. Het is een steen die je gedachten kalmeert en die innerlijke en mentale rust geeft. Het helpt bij stress. Het synchroniseert de beide hersenhelften.

Het is een hele fijne steen om in de ruimte te plaatsen waar je mediteert omdat het de meditatie naar een hoger niveau tilt dankzij zijn ontspannende trillingen. Als je mediteert met een Amethist wordt je kruinchakra geactiveerd en dat helpt je gedachten te kalmeren, ga je naar een hoger bewustzijn en brengt het je in verbinding met het goddelijke.

Amethist ondersteunt het derde oog en de kruin chakra. Dit geeft een boost aan paranormale gaven, intuïtie en mentaal begrip. Als je je meer spiritueel verbonden wilt voelen, mediteer of bid dan met een Amethist.

Amethist geeft rust, verdiept, harmoniseert en zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in woon-, slaap-, wacht-, spreek- en behandelkamers. Het zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt de ruimte energetisch schoon. Amethist is een wellness kristal, wat betekent dat een amethist in de buurt iedereen ten goede komt ook al geloof je niet in spiritualiteit!

  • Een Amethist helpt om goed te slapen en werkt ook tegen nachtmerries. Leg hiervoor een geslepen Amethist steen onder je hoofdkussen of zet een mooie Amethist op je nachtkastje. 
  • Amethist is door zijn zuiverende werking heel geschikt om al je andere kristallen te reinigen. Het zal de negatieve energie niet opnemen maar neutraliseert deze. Leg de stenen en sieraden die je wilt ontladen ‘s avonds voordat je gaat slapen op een Amethist cluster en dan zijn ze de volgende dag gereinigd.
  • Je kunt ook van Amethist water maken en dat opdrinken. Als je dit regelmatig drinkt werkt het onder andere voor glanzend haar en een schone huid. 
     

Amethist kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren. Je kunt Amethist op alle manieren reinigen.

Je koopt het Amethist cluster op standaard die op de foto´s staat. Ik heb mijn best gedaan om het Amethist cluster zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur van het Amethist cluster iets afwijken en je kunt weerspiegelingen van de lampen en de achtergrond in het Amethist cluster zien. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.