info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Bergkristal hart hanger ca 3 cm met natuur lederen collier

Maat steen: ca 3 cm Collier: Natuur leder met sluiting ca 45 cm lengte Titel: Berkgkristal doorboorde hart hanger met lederen collier met sluiting.   Bergkristal is een kleurloos kwarts dat deel uitmaakt van de kwartsfamilie het bestaat uit siliciumdioxide.   Het kan volledig ondoorzichtig tot helder transparant zijn. Bergkristal zuivert de energie in de ruimte. . . Lees volledige productbeschrijving
12,50 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Maat steen: ca 3 cm

Collier: Natuur leder met sluiting ca 45 cm lengte

Titel: Berkgkristal doorboorde hart hanger met lederen collier met sluiting. 

Bergkristal is een kleurloos kwarts dat deel uitmaakt van de kwartsfamilie het bestaat uit siliciumdioxide.  Het kan volledig ondoorzichtig tot helder transparant zijn.

Bergkristal zuivert de energie in de ruimte en in je lichaam. Het is daarom ook een hele goede steen om in een ruimte te plaatsen. Het is een zuiverend kristal die negatieve energieën neutraliseert en harmonie brengt. Bergkristal werkt vitaliserend, reinigend en stimuleert het immuunsysteem. Het kristal stimuleert het geheugen, de klieren en de zenuwen. Het versterkt de botten.

Bergkristal versterkt iedere andere steen. En door een juiste programmering kan bergkristal de werking van iedere andere steen of kristal uitstralen. Bergkristal is de bron van ieder ander kristal en is de bron van levensenergie, prana. Bergkristal is uitermate geschikt voor healings en energetisch werk door zijn enorme geneeskracht. Ook versterkt bergkristal de werking van andere kristallen. Bergkristal is gemanifesteerd licht en helpt de mens zijn eigen licht en die van anderen te zien. 

Bergkristal is de meest veelzijdige helende steen onder alle kristallen. Bekend als de 'stone of power' en de 'master healer', is het in staat om zowel energie als de effecten van andere kristallen te versterken en zelfs stagnerende energie te zuiveren. Het wordt ook vaak gebruikt om andere kristallen te reinigen.

Bergkristal bevordert de concentratie, het probleemoplossend vermogen en helpt om helder te denken. Het geeft positieve energie, kracht en zelfbewustzijn. Ook wordt de intuïtie en helderziendheid bevordert door bergkristal op je derde oog / 6e chakra te plaatsen.

Stoornissen in de energievelden van de aura worden hersteld en de chakra's worden gezuiverd. Het reinigt en versterkt de subtiele lichamen en de organen en resoneert met alle chakra’s. Energie wordt door bergkristal gereguleerd door de energie te absorberen, af te geven of op te slaan net wat er in die situatie nodig is. 

Je kunt met Bergkristal ook zeer effectief lichaam en geest in harmonie brengen en houden. Dit komt door de silicium die in het kristal zit. Bergkristal kan gebruikt worden voor alle organen en het versterkt het immuunsysteem.

  • Je kunt je Bergkristal Punt gebruiken voor het aantrekken en versterken van positieve energie en om negatieve energie af te laten vloeien. Om positieve energie aan te trekken houd je de punt naar je toe en om de negatieve energie kwijt te raken houd je de punt van je af. Een hele goede manier om de negatieve energie bij je weg te halen is door je Bergkristal punt tijdens het mediteren met de punt van je af vast te houden en dan te visualiseren dat de negatieve energie uit je lichaam vloeit.
  • Bergkristal punten helpen om beter door te stromen. Neem in elke hand een bergkristal punt. In de linkerhand houd je de punt richting je pols en in de rechterhand houd je de punt richting je vingers. Als je beide punten in je handen hebt dan wacht je totdat je de stroming duidelijk zijn werk voelt doen. Het kan zijn dat het even duurt voordat je wat merkt maar de werking is in de meeste gevallen goed te voelen.
  • Een Bergkristal cluster bezit veel punten en kunnen zowel vast zitten als los. De kristallen kunnen verschillend van grootte zijn. De verwoestende energie kan worden geabsorbeerd door de uitgestraalde energie van de clusters naar de omgeving. Nadat het bergkristal cluster geprogrammeerd is, kunnen ze ter plaatse hun werk doen. U kunt het kristal goed gebruiken voor het reinigen van andere kristallen of van een vertrek. Bij het reinigen van andere kristallen moet het kristal een hele nacht op het cluster liggen.

Een Bergkristal is op alle manieren te reinigen en op te laden. 

Je koopt de berkgkristal doorboorde hart hanger dat op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om die zo goed mogelijk op de foto’s te zetten maar in de werkelijkheid zal de Berkgkristal doorboorde hart hanger er iets anders uitzien dan ik op de foto’s heb kunnen vastleggen. Dit komt doordat het Bergkristal doorzichtig is en je last hebt van weerspiegelingen van waar het kristal op staat en van de achtergrond in het kristal. 

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.