info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Blauwe Calciet 780 gram

Afmeting: ca. 10 x 13,1 cm en 8,3 cm hoog.   Gewicht: 780 gram. Blauwe Calciet:  Blauwe Calciet is ondoorzichtig en de kleur kan van heel lichtblauw of zelfs blauwgrijs tot een helder blauwe kleur zijn. Het kan ook witte strepen of banden in verschillende tinten blauw hebben.   Calciet is een steen die. . . Lees volledige productbeschrijving
29,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Tags Calciet, Ruw, Blauw
Productomschrijving

Afmeting: ca. 10 x 13,1 cm en 8,3 cm hoog. 

Gewicht: 780 gram.

Blauwe Calciet: 
Blauwe Calciet is ondoorzichtig en de kleur kan van heel lichtblauw of zelfs blauwgrijs tot een helder blauwe kleur zijn. Het kan ook witte strepen of banden in verschillende tinten blauw hebben. 

Calciet is een steen die groei en ontwikkeling stimuleert op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel vlak. Het is een steen die motiveert en die daadkracht, standvastigheid en zelfvertrouwen bevordert en hoop en moed geeft. Psychisch verbindt het de emoties met je intellect en je ontwikkelt daardoor emotionele intelligentie. Het maakt de geest kalmer, geeft innerlijke rust, stimuleert het vermogen om onderscheid te maken en verstevigd je geheugen. Het stimuleert het analytisch vermogen, je concentratie wordt bevordert en succes wordt aangetrokken. Energie wordt door Calciet versterkt en gereinigd. Het absorbeert negatieve energie uit de ruimte waar het in staat en het verwijdert stagnerende energie uit je lichaam. Doordat het negatieve energie absorbeert is het verstandig om deze steen regelmatig te reinigen.

Lichamelijk bevordert deze steen het immuunsysteem en de stofwisseling. Het werkt positief op het skelet, botten, osteoporose en gewrichten. Het heeft een gunstige invloed op het hart en hartritme stoornissen. Ook stimuleert het de groei van kinderen. 

De extra eigenschappen van Blauwe Calciet zijn dat het kalmerend en ontspannend werkt. Het is een steen die bescherming biedt tegen negatieve energie. Het helpt je bij het uiten van je gevoelens en je diepste emoties. De steen is gekoppeld aan de keelchakra, het ondersteund je communicatie en helpt bij stemproblemen en stotteren. Het is een steen die opgenomen energie kan filteren en weer retour kan sturen tot voordeel van de afzender. Deze milde steen is zeer fijn voor emotionele en gevoelige mensen. Het is een steen die je op spiritueel gebied in contact met je innerlijke kind en je ware ik brengt. Hierdoor wordt je bewustzijn van wie je echt bent versterkt.

Lichamelijk is het gunstig voor de keel, longen en de schildklier.

  • Je kunt Blauwe Calciet goed in een ruimte plaatsen waar vergaderingen plaatsvinden of waar veel gesproken wordt omdat het voor een rustige en kalme energie zorgt. 

Blauwe Calciet kun je beter niet te veel met water reinigen.  

Je koopt de Blauwe Calciet die op de foto’s staat. Ik heb mijn best gedaan om de Calciet zo goed mogelijk op de foto te zetten maar in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van wat ik heb kunnen vastleggen en je ziet wat weerspiegelingen van de achtergrond en het licht in het kristal. Ik heb de maten over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.