info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Blue lace agaat edelsteen en resonantie olie in 10 ml rollerflesje

  Blue lace agaat wordt ook wel chalcedoon genoemd. In het roller flesje van 10ml met Blue lace agaat edelsteen en resonantie olie, dat door mijzelf gemaakt is, zit biologische Jojoba olie met Blue lace agaat splitsteentjes. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork. . . Lees volledige productbeschrijving
15,00 Voorraad: 10
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

 

Blue lace agaat wordt ook wel chalcedoon genoemd.

In het roller flesje van 10ml met Blue lace agaat edelsteen en resonantie olie, dat door mijzelf gemaakt is, zit biologische Jojoba olie met Blue lace agaat splitsteentjes. Het heeft de frequentie van de mid-ohm stemvork en de 528 Hz DNA stemvork meegekregen. Het is tussen een links en rechtsdraaiende Chi Balancer gezet, het heeft op de orgonite powerplate gestaan en het heeft de Indradhanusch energie. 

Gebruik: Waar kun je deze Blue lace agaat edelsteen en resonantie olie voor gebruiken:

 • Je kunt je slapen insmeren met deze olie om je hersenhelften met elkaar te verbinden.
 • Als je je borstbeen insmeert met deze olie stimuleert dat de melkproductie.
 • Als je last hebt van problemen met je stembanden zoals heesheid, knobbeltjes of in het uiten smeer dan de keel in met deze olie. 
 • Als je problemen hebt met de stofwisseling kun je de schildklier met deze olie insmeren. 
 • Als je longproblemen hebt kun je het gebied van je longen insmeren met deze olie. 
 • Als je last hebt van hartkloppingen en of hartritmestoornissen kun je je middenrif, borstbeen en thymus met deze olie insmeren.
 • Als je problemen hebt met je schouder en/of je nek kun je deze olie op die plek smeren om de beginnende blokkades van spieren, zenuwen of skelet te verminderen. Dit maakt deze olie een goede hulp bij het voorkomen van RSI.
 • Als je een botbreuk hebt gehad kun je de plek met deze insmeren om het herstel te ondersteunen. 
 • Als je last hebt van couperose kun je je gezicht regelmatig met deze olie insmeren. 
 • Als je problemen hebt met je haren kun je die plekken met deze olie insmeren. 
 • Als je problemen hebt met je lymfestelsel, de doorbloeding en/of vochtophoping kun je die plekken met deze olie insmeren. Smeer dan altijd in de richting van het hart. 

Het is belangrijk om de olie dagelijks te gebruiken, maar je mag de olie zo vaak gebruiken als je er behoefte aan hebt.

 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.