info@kristalkoninginmiranda.nl 06 - 26115717 Braderieën en beurzen
Home Edelstenen Kristallen Edelsteen Oliën, Elixers en Sprays Edelsteen trommelstenen Edelsteen hangers Edelsteen beeldjes Overige producten Contact

Dolfijnen Fluoriet beeld 1528 gram

Afmeting: ca, 9,2 x 7,1 cm en 15,3 cm hoog Gewicht: 1528 gram Titel: Dolfijnen Fluoriet beeld 1528 gram Dolfijn: Intelligentie, communicatie, behulpzaamheid, vrijheid, speelsheid, levenslust, plezier, het hoort allemaal bij de dolfijn. Met de grijns op zijn gezicht lijkt hij het leven toe te lachen en als je goed naar hem. . . Lees volledige productbeschrijving
299,00 Voorraad: 1
Voorrraad:
14 dagen bedenktijd Veilig betalen via IDeal Verzenden of afhalen Elk product is uniek
Productomschrijving

Afmeting: ca, 9,2 x 7,1 cm en 15,3 cm hoog

Gewicht: 1528 gram

Titel: Dolfijnen Fluoriet beeld 1528 gram


Dolfijn:
Intelligentie, communicatie, behulpzaamheid, vrijheid, speelsheid, levenslust, plezier, het hoort allemaal bij de dolfijn. Met de grijns op zijn gezicht lijkt hij het leven toe te lachen en als je goed naar hem kijkt merk je dat jouw gezicht vanzelf mee lacht. Soepele speelsheid en levenslust voelen daardoor steeds makkelijker bereikbaar.

Fluoriet:
Fluoriet komt in allerlei kleuren voor zoals wit, helder, blauw, roze, geel, groen, paars, multicolour en regenboog. 

Fluoriet reinigt je denken. Fluoriet helpt je bij de studie, leerproblemen en examens doordat het je de grote lijnen laat ontdekken in de leerstof en je helpt om de verbanden te leggen met de kennis die je al hebt. Dit zorgt ervoor dat je de geleerde stof beter kunt ordenen en de stof beter kan worden opgenomen. Het is een steen die stabiliseert, beschermt, reinigt, structuur in je leven brengt en je zelfvertrouwen vergroot. De steen helpt bij het sneller opnemen van informatie, het vergroten van je concentratie en het nadenken over ingewikkelde problemen. Als wanorde overheerst brengt het orde en structuur. Fluoriet helpt je vaste gedragspatronen te doorbreken en maakt je bewust van onderdrukte gevoelens.  

Fluoriet activeert meer en meer je Merkaba en beschermt je tegen psychische manipulaties. 
Je focus wordt door fluoriet verhoogd, je wordt helderder van geest waardoor je meditatie verbeterd. De energie van de ruimte waar de Fluoriet in staat wordt in balans gebracht waardoor er een harmonieuze omgeving ontstaat.

Fluoriet heeft een goede werking op tanden, botten, cellen, zenuwen en het immuunsysteem. 

  • Het drinken van Fluoriet water is gunstig voor je gewrichten en houdt ze soepel. Daarnaast ondersteunt het drinken van Fluoriet water of het dragen van een Fluoriet ook bij botbreuken. 
  • Je kunt je Fluoriet Punt gebruiken voor het aantrekken en versterken van positieve energie en om negatieve energie af te laten vloeien. Om positieve energie aan te trekken houd je de punt naar je toe en om de negatieve energie kwijt te raken houd je de punt van je af. Een hele goede manier om de negatieve energie bij je weg te halen is door je Fluoriet punt tijdens het mediteren met de punt van je af vast te houden en dan te visualiseren dat de negatieve energie uit je lichaam vloeit. 


Naast de eigenschappen van Fluoriet die voor alle kleuren gelden heeft elke kleur Fluoriet ook nog specifieke eigenschappen die wij hieronder hebben gezet. 

Paarse Fluoriet
Paarse Fluoriet bevordert je spirituele balans en helpt je intuïtie om connectie te leggen met je rationele geest. Het stimuleert je derde oog chakra en brengt onderscheidingsvermogen en wijsheid. De steen maakt je geest helder en is daarom perfect om tijdens je meditatie te gebruiken. Het versterkt je concentratie en je geheugen. Het is een goede steen voor de botten, je cellen en het beenmerg.

Blauwe Fluoriet
Werkt positief op het geheugen en de hersenen. Het geeft inzicht en helpt om verbanden te leggen en de grote lijnen te zien. Blauwe Fluoriet bevordert ook de concentratie en informatieverwerking. Het is een steen die helpt bij twijfel, verwarring en ook als je je emotioneel of mentaal niet stabiel voelt. Blauwe Fluoriet heeft een kalme en serene energie die innerlijke rust brengt. Blauwe Fluoriet draagt bij aan een heldere en sterke geest. Hij werkt met name op de keel- en derde oog chakra. Als je een Blauwe Fluoriet op de keelchakra legt word je communicatie en creativiteit gestimuleerd.

Groene Fluoriet
Groene Fluoriet werkt positief op je hartchakra en brengt je emoties en verstand in balans.Groene Fluoriet staat voor innerlijke kracht en stabiliteit, het helpt om emotionele trauma’s te verwerken en negatieve denkpatronen en verslavingen los te laten. Ook helpt het bij het versterken van je natuurlijke intuïtie. Het heeft ook een gunstige invloed op je maag en je hart.  De steen brengt je geest met je hart in harmonie en helpt je je gedachten, woorden en daden in lijn te brengen met je ware doel.

Roze Fluoriet
Leg of draag Roze Fluoriet op je hartchakra en het maakt je liever voor jezelf en anderen. Je hart wordt door deze steen gesterkt. 

Gele Fluoriet
Gele Fluoriet heeft een goed effect op mensen in groepssituaties en vergroot je creativiteit.

Alle vermogens van de geest worden gestimuleerd en gezuiverd waaronder je paranormale, intellectuele en visualisatie vermogens. Gele fluoriet heeft het vermogen om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, het cholesterol te verlagen en de steen is goed voor de lever. Het helpt om positief in het leven te staan en is opbeurend.  Deze steen is goed voor je zonnevlecht chakra. 

Regenboog Fluoriet en Multicolour Fluoriet
Regenboog en Multicolour Fluoriet bestaan uit verschillende kleuren fluoriet in één steen. De steen neemt de eigenschappen over van alle kleuren fluoriet die in de steen zitten. De steen maakt je auraveld schoon en versterkt het en brengt je chakra’s in evenwicht. 

Witte Fluoriet
Witte Fluoriet ondersteunt het immuunsysteem en geeft energie. Leg het op je kruinchakra om je aura te reinigen.

Heldere Fluoriet
Heldere fluoriet zet de chakra’s op één lijn waardoor het universele energie in je lichaam brengt. De steen versterkt de energie van de andere stenen tijdens een healing. De kruinchakra wordt door Heldere fluoriet gestimuleerd en je aura wordt gevoed. Het brengt je intellect en geest in harmonie

Je kunt Fluoriet beter niet teveel met water reinigen en de steen kan onder invloed van zonlicht verbleken. 

U ontvangt het Dolfijnen Fluoriet beeld dat ik op de foto heb gezet. Ik heb mijn best gedaan om het Dolfijnen Fluoriet beeld zo goed mogelijk vast te leggen maar je ziet wel weerspiegelingen van de lamp en de achtergrond en in de werkelijkheid kan de kleur iets afwijken en kan het beeld er iets anders uitzien dan ik heb kunnen vastleggen. De maten van het beeld zijn over het breedste stuk gemeten. 

Disclaimer

Kristallen, edelstenen, mineralen en andere producten die ik verkoop kunnen klachten die u in uw gezondheid ervaart verlichten en de behandelingen die u van uw arts krijgt ondersteunen. Zij zijn echter geen vervanging voor medicijnen en/of medische hulp. Als u ernstige medische klachten heeft raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts.

Wij hebben de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld maar het gebruik hiervan is uw eigen verantwoordelijkheid.